ERZURUM HİZMETİÇİ 9-12 ARALIK MAARİF MODELİ KİTAP İNCELEME SEMİNERİ

Kodla Büyü

timesgreen

Aktif Üye
Merhaba hocalarım. Ben Sivas Merkezde görev yapan Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim. 9-12 Aralık 2024 te Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsündeki panelist seminerine benim gibi zorunlu olarak alınmış ve gidecek olan arkadaş var mı acaba? Yani Sivas tan Erzuruma o tarihte gidecek bayan arkadaşım var mı acaba? Eğer otobüsle gidecekseniz aynı otobüsle gidelim diyorum. Ben daha önce hiç Erzuruma gitmedim . 2 bayan arkadaş olursa kolaylık olur diye düşündüm

Hadi hayırlısı gecen yıl ben de aldım ama hala kitap atanmadı:)
Hocam siz maarif modeli için 2. Bir yüz yüze eğitim mi almıştınız geçen yıl. Bu benim 2. Yüz yüze hizmetiçi kitap inceleme eğitimim olacak. Hatta bir de online eğitim aldım. Bu eğitim yeni maarif modeli kitapları için verilecek

Hocam siz maarif modeli için 2. Bir yüz yüze eğitim mi almıştınız geçen yıl. Bu benim 2. Yüz yüze hizmetiçi kitap inceleme eğitimim olacak. Hatta bir de online eğitim aldım. Bu eğitim yeni maarif modeli kitapları için verilecek
aynen gecen yıldan beri devam edıyordu eğitim Erzurum da. Bu maarif yenı cıktı bakalım ona da cagıracaklar mı?

Eskişehir'deki panelistlere (yaklaşık 400 kişi) iki hafta önce verildi. Büyük illere Ankara'dan geliyorlar. 2 gün teorik 2 gün uygulamalı yapılıyor

BBNET
Geri