metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,362 5 Şubat 2019 #1 Konuya ait detaylar BBNET Portal da yayınlanmıştır.
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,788 6 Şubat 2019 #4 @ertann83 elinize sağlık, geçen yıldan beri takip ediyorum..
metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,362 6 Şubat 2019 #6 ertann83' Alıntı: Cok tesekkur ederim hocam. Genişletmek için tıkla ... emekleriniz için biz teşekkür ederiz hocam.
ertann83' Alıntı: Cok tesekkur ederim hocam. Genişletmek için tıkla ... emekleriniz için biz teşekkür ederiz hocam.
sancaktepe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 6 Şubat 2019 #8 elinize saglık hocam.. bu videoları indirebiliyor muyuz?
E ertann83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 7 Şubat 2019 #10 sancaktepe' Alıntı: elinize saglık hocam.. bu videoları indirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Youtube uzerinden videolar indirilebilir hocam
sancaktepe' Alıntı: elinize saglık hocam.. bu videoları indirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Youtube uzerinden videolar indirilebilir hocam
metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,362 7 Şubat 2019 #11 sancaktepe' Alıntı: elinize saglık hocam.. bu videoları indirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... eğitim videolarının çoğu bbnet medya kanalımızda var. oradan indirebilirsiniz.
sancaktepe' Alıntı: elinize saglık hocam.. bu videoları indirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... eğitim videolarının çoğu bbnet medya kanalımızda var. oradan indirebilirsiniz.