Eokulda yazdır ikonu hariç herşey pasif.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eokulda değiştirmem gerekn notlar var ama tüm ikonlar pasif durumda. Sizlerde de öyle mi? Yada bu bir sorunsa düzelten var mı?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    8.5 KB · Görüntüleme: 1,272
bakanlık herşeyi sanki son gün başına gelmiş gibi yapıyor. halbuki yap alt çalışmanı daha önceden. bende bugüne bırakmıştım performansları napacaksak şimdi bekliyoz bakalım. bu arada ders içi etkinlikten kaçtane veriyoruz not veya veriyomuyuz? tam bilen bir arkadaş yazsın lütfen.

impossible40' Alıntı:
bakanlık herşeyi sanki son gün başına gelmiş gibi yapıyor. halbuki yap alt çalışmanı daha önceden. bende bugüne bırakmıştım performansları napacaksak şimdi bekliyoz bakalım. bu arada ders içi etkinlikten kaçtane veriyoruz not veya veriyomuyuz? tam bilen bir arkadaş yazsın lütfen.
hocam 2 yazılı 2 tane de performans göreve ve ders içi etkinlik notu veriyorum ben öyle de olması lazım sanırsam.

sınava girmeyen öğrenciler vardı. yazılı yaptım bugün ama notları giremiyorum

öğretmen arkadaşlardan biri müdüre gidip e-okulun açılmadığını söylemiş müdür de neden notları son güne bırakıyorsunuz demiş. Öğretmen arkadaş da takdir ettiğim o cevabı vermiş
"MEB 45 gün önce yaptığı sınavları yeni giriyor ben Geçen Çarşamba yaptığım sınavı bugün girmişim çok mu"
:alkis:

Ben iki sınav bir performans ve bir sınıf içi performans verdim.... iki performansa gerek yok isteğe göre artırılabilir tabi...

off ya bin bir zorlukla açtım not giriş ekranını, sevinçle notları girdim bi baktım kaydedilmiyor ahaha şaka gibi :)))

bu durum normalde liselerde okulların açıldığı ilk hafta olurdu. Meb sınıf atlatma yaparken herşeyi kapatırdı.

not girişlerinin şu güne kadar yapılması gerektiğine dair bir açıklama yapılmış mıydı?

BBNET
Geri