hocam 2 yazılı 2 tane de performans göreve ve ders içi etkinlik notu veriyorum ben öyle de olması lazım sanırsam.impossible40' Alıntı:bakanlık herşeyi sanki son gün başına gelmiş gibi yapıyor. halbuki yap alt çalışmanı daha önceden. bende bugüne bırakmıştım performansları napacaksak şimdi bekliyoz bakalım. bu arada ders içi etkinlikten kaçtane veriyoruz not veya veriyomuyuz? tam bilen bir arkadaş yazsın lütfen.
yolcu9' Alıntı:Uyumluluk görünümüne alın. E-Okulda güncelleme yapmışlar, hata bundan kaynaklanıyor.
Hocam okul şifresiyle de girsek notları kaydedemiyoruz. Ama davranış notları girilebiliyor.ogasbes' Alıntı:okul şifresiyle deneyen varmı arkadaşlar eğer açılıyosa idareden isteyecem
oyungezer' Alıntı:Hocam okul şifresiyle de girsek notları kaydedemiyoruz. Ama davranış notları girilebiliyor.ogasbes' Alıntı:okul şifresiyle deneyen varmı arkadaşlar eğer açılıyosa idareden isteyecem
okul şifresiyle de olmuyor hocam.ogasbes' Alıntı:okul şifresiyle deneyen varmı arkadaşlar eğer açılıyosa idareden isteyecem
yok öyle bir açıklamasarı_sarı' Alıntı:not girişlerinin şu güne kadar yapılması gerektiğine dair bir açıklama yapılmış mıydı?