Eokul TEOG Puanları Listesi

Kodla Büyü

KurtalanExpress

Site Gezgini
Merhabalar Sayın Hocalarım,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okulumuz öğrencilerinin en yüksek puandan en düşük puana şeklinde sıralanmış TEOG Puan listesini istiyor.
Fakat ben Eokul'da Teog Notlarının olduğu raporu bulamadım, yönetici girişinden..
Böyle bir şey yok mu, varsa nerededir? Yardımcı olabilir misiniz?

Sayın Hocam,

3-4 senedir Bakanlık bu tarz raporları yayınlamıyor. Ancak okullardan tek tek toplayabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Ben okul idarecisi olarak deniyordum Habib Hocam. :) Afedersiniz eksik açıklamam için. Acaba Okul yönetici girişinden nasıl elde edeceğim bu puanları?

KurtalanExpress' Alıntı:
Ben okul idarecisi olarak deniyordum Habib Hocam. :) Afedersiniz eksik açıklamam için. Acaba Okul yönetici girişinden nasıl elde edeceğim bu puanları?
Sınav işlemleri modülünde bir rapor gözükmüyor.

Yapacağınız tek şey. Tüm öğrencilerin T.C. kimlik ve doğum tarihleri ile tek tek almak.

Allah kolaylık versin.

Hepsini tek tek almak zor olacaktır.

Otomatik tekrarlayıcılar ile daha kolay hale getirilebilir.

TC li ve doğum tarihli bir liste varsa daha pratik olacaktır

okulumda müdür vekiliyim ve tek tek aldım başka çare yok arkadaşlar bizde ilçe milli eğitime gönderdik bugün

hocam e okula kitapları imacros ile giriyoruz ya. o excel de yan hücrelere birşeyler kopyalıyor o hücreleri mouse ile seersen görürsün. Arkadaşın dediği gibi elinde doğumtarihleri vb var ise buraya yapıştırırsın macrosu etkin yapıp macroyu düzenle dersin ve hangi hücreler kaç clickten sonra girecekse seçersin bence

bilisimci61' Alıntı:
öğrenci tc si ve doğum tarihiyle nereden alacağız bu puanları, idareci girişinde bulamadım?

Hocam Öğrenci TC'lerini Resim Ekle bölümünden aldım, kurum işlemlerinden. Resim Ekle butonuna tıkladıktan sonra sınıf seçip, resim durumuna tümü diyorsunuz. Listelendiğinde TC li liste çıkıyor.

Doğum tarihlerini de İlk-Ortaokul Öğrenci İşlemleri bölümüne tıkladıktan sonra rapor al'dan IOG020083 numaralı rapor. Doğum tarihine göre sırala.

Bunların ikisini excel'e geçirip tek tek düzenledim.

Sonrasında da Meb'in http://teog2015.meb.gov.tr/ adresinden öğrenci tc ve doğum tarihi bilgileriyle tek tek Yerleştirmeye esas puanları yazacaksınız.

BBNET
Geri