Enteresan..Flash belleği bilgisayar görmüyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğretmen arkadaşım flash belleğini bilgisayar görmüyor diye hem pc yi hem de flashı bana getirdi. bende flashı benim bilgisayara taktım gördü. sonra kendi bilgisayarına taktım oda gördü. sonra benim pc ye tekrar taktım benim pc görmüyor. başka bir flashıda artık görmez oldu.

biraz karışık anlattım galiba ama ne oldu anlamadım. şimdi benim pc flash ları görmüyor. ama arkadaşımınki görüyor.

karşılaşan varmı??

Virüs bulaşmıştır büyük ihtimal , güncel bi antivirüs programı ile taratın pc yi hocam umarım olur.

farklı portalardan falan deneyin, winrar vs. ile bakmaya çalışın, takınca hafif sağa sola oynatın ... gibi bişeyler deneyin hocam. :o çözünce de yazın merak ettim. :!:

hocam bugün olduysa sistemi geri yükle. arkadaşın flash belleğinide deep freeze olan bir bilgisayarda biçimlendir sorun biter.

seferzafer' Alıntı:
farklı portalardan falan deneyin, winrar vs. ile bakmaya çalışın, takınca hafif sağa sola oynatın ... gibi bişeyler deneyin hocam. :o çözünce de yazın merak ettim. :!:

hocam olmadı zaten bilgisayarım yönet depolamada da görünmüyor.

storm' Alıntı:
seferzafer' Alıntı:

hocam olmadı zaten bilgisayarım yönet depolamada da görünmüyor.

hocam bu arada fotoğrafınız çok ilginç ve güzel. eve gidince ben de deneyeceğim. :D

BBNET
Geri