M mdio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 25 Aralık 2016 #1 Daha önce satış yaptığım bbnet üyeleri : erkantuzcu erdembgo mstf00 Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir Arduino seti ile karşınızdayım : UNO + 37 Sensör seti = 85 TL Mersin elden teslim
Daha önce satış yaptığım bbnet üyeleri : erkantuzcu erdembgo mstf00 Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir Arduino seti ile karşınızdayım : UNO + 37 Sensör seti = 85 TL Mersin elden teslim
M mdio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 1 Ocak 2017 #2 Son setler bunlar arkadaşlar, fiyatları uygun piyasadaki fiyatlarla karşılaştırabilirsiniz.
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,792 1 Ocak 2017 #3 hocam ben başlangıç aşamasını geçtim, robotik malzemeler biraz pahalı uygun robot setleriniz var mı?
M mdio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 2 Ocak 2017 #4 hastasıyız dede' Alıntı: hocam ben başlangıç aşamasını geçtim, robotik malzemeler biraz pahalı uygun robot setleriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Maalesef robot setim yok hocam.
hastasıyız dede' Alıntı: hocam ben başlangıç aşamasını geçtim, robotik malzemeler biraz pahalı uygun robot setleriniz var mı? Genişletmek için tıkla ... Maalesef robot setim yok hocam.
M mdio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 9 Temmuz 2017 #5 Daha önce satış yaptığım bbnet üyeleri : erkantuzcu erdembgo mstf00 Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir Arduino seti ile karşınızdayım : UNO + 37 Sensör seti = 85 TL Mersin elden teslim
Daha önce satış yaptığım bbnet üyeleri : erkantuzcu erdembgo mstf00 Herkese merhaba arkadaşlar yeni bir Arduino seti ile karşınızdayım : UNO + 37 Sensör seti = 85 TL Mersin elden teslim