en uygun ihtiyaç kredisi

Kodla Büyü

gelişimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kayınpederin arsasına ev yapacağız inş
halkbank ta bu cuma son gün kamu personeline özel kredi diye mesaj gelmişti internetten baktığım kadarıyla %1,09 ile
bize gayet uygun geldi şimdilik 50.000 çekip geri kalanı başka şekilde tamamlayacağız çünküü 50.000 den fazla ihtiyaç kredisi verilmiyor

bildiğiniz daha uygun bir banka var mı ihtiyaç kredisi için ?

hocam ziraat benim baktığımda genelde en pahalılardan oluyorlar ama onu da bir araştırayım
genelde çok düşük faizlileri 10000-20.000 için söyleyip mebla artınca da faiz oranı artıyor inş beni bu sefer şaşırtır ziraat
teşekkürler...

sizce ev yapacağımız arsayı kayınpeder den alım-satım yaparak arsa kredisi alabilir miyim daha uygun faizle bu imkanı verirler mi acaba

Arkadaşlar Halkbankasının kredisi iyi(Allah muhtaç etmesin) birde önemli birşey görüştüğünüz müşteri temsilcisi ile pazarlık yapın, 0,01 kadar düşürebilirsiniz gerekirse şantaj yapın, 0,02 ye kadar düşürebilrsiniz, en fazla aynı bankaya ikinci kez gidersiniz ve size sunulan seçeneği seçersiniz, çok büyük fark yokmuş gibi görünsede neden bankalara 3-5 tl kaptıracağız ki?

hocam dün halk bankta idim 50 bin TL 24 ay sonunda geri ödemesi 56 bin TL gibi oluyor 0ranı 0.85 di. ben 20.000 bin için 24 aylığına başvuru yaptım 22.650 TL gibi geri ödemesi var DOSYA masrafı yok sigorta da 76 TL olarak kesildi.

gelişimci' Alıntı:
arkadaşlar kayınpederin arsasına ev yapacağız inş
halkbank ta bu cuma son gün kamu personeline özel kredi diye mesaj gelmişti internetten baktığım kadarıyla %1,09 ile
bize gayet uygun geldi şimdilik 50.000 çekip geri kalanı başka şekilde tamamlayacağız çünküü 50.000 den fazla ihtiyaç kredisi verilmiyor

bildiğiniz daha uygun bir banka var mı ihtiyaç kredisi için ?
50.000 den fazlası ihtiyaç kredisi verilmiyor yazmışsın hocam. İNG BANK bu ay sonuna kadar olması lazım 100.000 TL ye kadr ihtiyaç kredisi veriyor. Bi araştır derim

50000
60 ay vade
% 1,09
işlem tamam
Allah kimseyi muhtaç etmesin ev için olmasa aklımın ucundan geçmezdi :(

BBNET
Geri