en uygun ev kredisi??

Kodla Büyü

kkslyyldz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
yakın zamanda kredi çeken arkadaş var mı? faiz ve masraf oranları hakkında bilgi verebilir misiniz? gözümü karartıp dalmayı düşünüyorum ev işine

iş bankası 0.72 1600 tl masraflar sigortalar dahil çektim. 36 ay 90000 tl 2850 tl ödemeli...

0.77 faiz, 2200 masraf dediler başta. başka bankalardan daha iyi fiayt aldığımı söyleyince iyice indiler. arayabildiğiniz bütün bankaları arayın kızıştırn ortalığı güzel fiyat veriyorlar.

Halk bank 72 ay 0,76 oran 1300 lira dosya masrafı 600 lira 6 yıllık hayat sigortası sorduğum bankalar arasında en uygunu buydu ve kullandım.

ben haziran ayında kullanıcam büyük ihtimal sizce o zamanda böyle seyreder mi oranlar, yada çıkar mı sizce?
şuan inşaat halinde ev peşinat verdim gerisini krediye uygun olunca yani haziranda çekicem 100.000 tl civarı.

halk bank 120 ay 0,75 faiz 1800 tl masraf bankacı biraz daha düşebilir dedi tabi tahmin bellide olmaz

ben evi 165 den aldım vergisi şu bu derken 172 ye mal oldu.. geri ödemesi 5 yıl için toplam 200 bin tutuyordu.. henüz 1 yıl geçti ödemee başlayalı.. şuan nakit fiyatı 220 bin TL.. yani bekleme hemen al..

tayinci42' Alıntı:
ben evi 165 den aldım vergisi şu bu derken 172 ye mal oldu.. geri ödemesi 5 yıl için toplam 200 bin tutuyordu.. henüz 1 yıl geçti ödemee başlayalı.. şuan nakit fiyatı 220 bin TL.. yani bekleme hemen al..

Hangi bankadan , hangi oranla kredi çektiniz hocam?

BBNET
Geri