EN UYGUN ARAÇ SİGORTASI

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SLM NİHAYET ARABAMI ALDIM.2007 FİESTA BENZİNLİ 1.4
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASINI YAPTIRAMADIM AKŞAM OLUNCA YARINA KALDI ARKADAŞLAR SİGORTA ŞİRKETLERİ ARASINDA FİYAT FARKI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ EN UYGUN HANGİ SİGORTA? YAŞ LA İLGİLİ İSE YAŞ 34
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Trafik sigortası çok farketmez diye biliyorum.

Kaskoyu kastediyorsanız kasko firmalara göre değişiklik gösterecektir. Sendikalara özel indirim yapan kuruluşlar var. Akademikkasko diye bir firma vardı incelemenizi öneririm.

Hayırlı olsun , kaça aldınız hocam? Darısı başımıza inşallah , hala araştırmaya devam ediyorum bakalım.

hocam şu anda en iyi fiyatları AXA veriyor kendim ordan yaptırdım trafik 190 kasko 650 en iyi fiyatı onlar veriyor

valla benim bulunduğum yerde hepsine baktırdım ama en iyisi axa çıktı sevmediğim halde axa dan yaptırdım ücretsiz çekici hepsinde var hocam ama istemezseniz fiyat düşüyor

hocam ben clio aldım 2012 model araç sigortası 350 tl idi axa dan kasko fiyatı da axa da 2700 idi, generalli den yaptırdım kaskoyu öğretmen indirimi ile birlikte 1250 tl tuttu.

DotCom' Alıntı:
Trafik sigortası çok farketmez diye biliyorum.

Kaskoyu kastediyorsanız kasko firmalara göre değişiklik gösterecektir. Sendikalara özel indirim yapan kuruluşlar var. Akademikkasko diye bir firma vardı incelemenizi öneririm.

Hayırlı olsun , kaça aldınız hocam? Darısı başımıza inşallah , hala araştırmaya devam ediyorum bakalım.

Allah olmayanlara da nasip etsin hocam inşallah
19500 aldım

sigorta fiyatları sürekli değişkenlik gösterir birçk yerden teklif almanızda fayda var, ben dün 160 tl ye yaptırdım allianz sigorta

hocam kasım ilk günü ilk arabamı aldım ve 404 TL'ye sigorta ettirdim.-zorunlu olan-
bana 720'ye kadar fiyat çıkardılar diğer firmalar.
en uygunu allianz idi.

ilk kez ruhsat sahibi olmamdan imiş bu kadar yüksek olması fiyatın.

plakaya göre de değişiyor büyük şehirlerde yüksek çıkıyor.

Hocam sigortam.net ten alabilirsin. Orada fiyat sorgulama var. Axa ve anadolu sigorta uygun veriyor

şeytan kulağına kursun 3 aydır kaskosuz biniyorum.
9 ay sonra karım 1600 tl
aracımı sıfır aldımç

ozcanikli' Alıntı:
şeytan kulağına kursun 3 aydır kaskosuz biniyorum.
9 ay sonra karım 1600 tl
aracımı sıfır aldımç

Hocam 1600 tl kar edeceğim derken kat kat fazlasından olmayın(Allah korusun)

axa ve hdı sağlam dıye dusunuyorum zıra axa en ucuz fıyatı cekmıstı .babam ucuz dıye sompo japan kullanıyor hıc bı bporblem yasamadı hatta arabanın kapısının cop kovası ıle bi munasebetı olmustu 5 gune yapıldı elımıze geldı

BBNET
Geri