en avantajlı tarife hangisi

Kodla Büyü
bende aveadan vodafone'a geçtim daha dün. hattını taşıyanlara 15 TL'ye heryöne 500 dk. veriyor hemde 12 ay boyunca geçerli (faturasız hatlarda geçerli). 500 dk yeter dersen tavsiye ederim, araştırdıklarımın içinde en uygunu. yalnız acele et 15 temmuz son.

cagdas' Alıntı:
bende aveadan vodafone'a geçtim daha dün. hattını taşıyanlara 15 TL'ye heryöne 500 dk. veriyor hemde 12 ay boyunca geçerli (faturasız hatlarda geçerli). 500 dk yeter dersen tavsiye ederim, araştırdıklarımın içinde en uygunu. yalnız acele et 15 temmuz son.
:+1:

Bende vodafonedeyim.
cep kamu midi
33 tl heryöne 750 dk
1yıl taahhüt verirsen 34 tl 1000dk heryöne ve 250 sms

"Vodafone Hesabını Bilen Tarife" çok iyi, istemediğin sürece limitini aşmıyorsun... Dakikan bitince eğer çok gerekiyorsa bir ücretsiz mesaj ile 5 TL lik ek paket alabiliyorsun...
Heryöne 500 dk, 50 SMS, 50 MB Internet - 25 TL

Akıllı telefonlardan kullanıyorsan ve içinde internet kullanmak istiyorsan eğer en iyi tarife avea diye biliyorum:
her yöne 500 dk. avea içi 3000 dk. internet 2GB: 35 tl

hepsini denedim...kalite olarak kesinlikle vodafone kullanmam çekmiyor gaybana..turkcellin kazık olduğunu herkes biliyor...
şu an aveadayım...faturasız hat,ayda 19 tl yüklüyorsun her yöne 500 dk,1000 sms,1 gb internet...
bi de hattını taraftar hat olarak tanımlarsan taraftar hat sahipleriye aylık 2000 dk bedava konuşuyorsun....
tavsiye ederim hem fatura derdinden de kurtulursunuz...

her yöne 500 dk. 1000 sms sınırsız internet ilk 6 ay 30 TL sonraki 6 ay 40 TL akıllı telefonla evdeki bilgisayardan internete bağlanıyorum. Vınn vardı iptal ettirdim. Tavsiye ederim. kalan dk öğrenmek için ses yaz 6000 'e gönder.

ttnet internet varsa
ttnetmobil avea altyapısı kullanıyor.
aylık 10 tl 200 dk 200 sms aşarsan dk 0.10 tl sms 0.10 tl 24 ay zorunlu

Avea heryöne ekstra 500 tarifesi : avealı isen 40 TL diğer hatlardan geçişte ise 30 TL.
Paket adını umarım doğru yazmışımdır ama içeriği şu:
500 dk konuşma her yöne
2000 sms her yöne
2 gb sınırına kadar 3g bağlantı hızı 2gb''tan sonra 128kbps hızla sınırsız devam ay sonunda sıfırlayarak yine 3g 2gb.....(anladınız siz :D )
ben avealı olduğum için 40 TL'ye geçmem gerekiyordu ama müşteri hizmetlerini aradım ve diğer hatlardan geçenlerle aynı fiyatı ödemek istiyorum, yoksa numaramı taşıtacağım dedim(kapatacağım demeyin taşıtacağım deyin). bana müşteri hizmetlerindeki kişi yetkisi olmadığını söyledi ve kapattı :D . aradan 1 hafta geçti tabii beni avea müdürlükten aradılar hacı sen bize 1 yıl taahhüt ver başka yere gitmeyeceğine sana bu tarifeyi 1 yıl boyunca 30 TLden verelim dediler. Bende kabul ettim. Açıkçası avea 3g korkutuyordu ama tatilde telefonumu modem olarak kullanıp dizüstünden bile hızlı bağalanabiliyorum.(4-5 mbps hızında). zaten fazlası zarar çabuk dolar 2gb kota :P . Ben bu tavsiyeyi bir arkadaşımdan aldım ve aradım, sizlerde aynı taktiği uygulayın bu sayede ben, bir arkadaşım ve eşim 30TL'ye kullanıyoruz. Hatta eşimin hattını ilk aramada kocam bu tarifeyi bu fiyattan kullanıyor bende aynı tarifeyi aynı fiyattan istiyorum dedi. Müşteri hizmetleri telefonda 15 dk bekletti ve sonunda 30dk içinde onun hattıda %25 indirimden yararlanarak geçti. Anı şekilde TTNet, Digitürk, D-Smart vb. sistemlerde aynı durumu uygulayın ve ciddi olarak durumu arz edin yapamayız diye birşey yok paşa paşa yapıyorlar. TTNET taahhütüm ağustosta dolacak, onlarlada pazarlık yapacağım bakalım eğer ok demezlerse hem tel hattını hem de neti kapattıracağım. Taahhüt süreniz dolduğunda muhakkak arayın ve indirim talebinde bulunun, taş attınızda eliniz mi yoruldu?
Ağlamayana emzik yok nasıl olsa bu uyuyor diyorlar arkadaşlar.

Merhaba, bende avea faturalıdan Hazırkart'a geçtim. Aylık 19 TL (400 dk+2000 SMS) her yöne, ayrıca yeni gelenlere 20 tl yüklemeye 10 ay geçerli heray 50 dk heryöne. yani her yöne 450 dk + 2000 SMS... tavsiye ederim...

aveanın yeni nesil tarifesi 3G li telefonunuz varsa telefonu modem olarak kullanabiilir internetin keyfini çıkarabilirsin.
her yöne 500 dk her yöne 2000 sms sınırsız internet 30 tl

byrmtuncer' Alıntı:
aveanın yeni nesil tarifesi 3G li telefonunuz varsa telefonu modem olarak kullanabiilir internetin keyfini çıkarabilirsin.

Bu tarifeye geçişi kapatmışlar. Avantajlı geldi bana tam geçeyim diyordum

madlion' Alıntı:
Avea heryöne ekstra 500 tarifesi : avealı isen 40 TL diğer hatlardan geçişte ise 30 TL.
Paket adını umarım doğru yazmışımdır ama içeriği şu:
500 dk konuşma her yöne
2000 sms her yöne
2 gb sınırına kadar 3g bağlantı hızı 2gb''tan sonra 128kbps hızla sınırsız devam ay sonunda sıfırlayarak yine 3g 2gb.....(anladınız siz :D )
ben avealı olduğum için 40 TL'ye geçmem gerekiyordu ama müşteri hizmetlerini aradım ve diğer hatlardan geçenlerle aynı fiyatı ödemek istiyorum, yoksa numaramı taşıtacağım dedim(kapatacağım demeyin taşıtacağım deyin). bana müşteri hizmetlerindeki kişi yetkisi olmadığını söyledi ve kapattı :D . aradan 1 hafta geçti tabii beni avea müdürlükten aradılar hacı sen bize 1 yıl taahhüt ver başka yere gitmeyeceğine sana bu tarifeyi 1 yıl boyunca 30 TLden verelim dediler. Bende kabul ettim. Açıkçası avea 3g korkutuyordu ama tatilde telefonumu modem olarak kullanıp dizüstünden bile hızlı bağalanabiliyorum.(4-5 mbps hızında). zaten fazlası zarar çabuk dolar 2gb kota :P . Ben bu tavsiyeyi bir arkadaşımdan aldım ve aradım, sizlerde aynı taktiği uygulayın bu sayede ben, bir arkadaşım ve eşim 30TL'ye kullanıyoruz. Hatta eşimin hattını ilk aramada kocam bu tarifeyi bu fiyattan kullanıyor bende aynı tarifeyi aynı fiyattan istiyorum dedi. Müşteri hizmetleri telefonda 15 dk bekletti ve sonunda 30dk içinde onun hattıda %25 indirimden yararlanarak geçti. Anı şekilde TTNet, Digitürk, D-Smart vb. sistemlerde aynı durumu uygulayın ve ciddi olarak durumu arz edin yapamayız diye birşey yok paşa paşa yapıyorlar. TTNET taahhütüm ağustosta dolacak, onlarlada pazarlık yapacağım bakalım eğer ok demezlerse hem tel hattını hem de neti kapattıracağım. Taahhüt süreniz dolduğunda muhakkak arayın ve indirim talebinde bulunun, taş attınızda eliniz mi yoruldu?
Ağlamayana emzik yok nasıl olsa bu uyuyor diyorlar arkadaşlar.
İyi güzel de 1 hafta telefonsuz mu kaldınız?

1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl

interneti de iptal ettim akıllı telefonumdan laptopa wifi yoluyla bağlanıp her türlü işimi hallediyorum

hakanotuken' Alıntı:
1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl

interneti de iptal ettim akıllı telefonumdan laptopa wifi yoluyla bağlanıp her türlü işimi hallediyorum
Hocam heralde telefonunuz android şarj sıkıntınız olmuyor mu? Zaten normal kullanımda telefon şarjı 1 gün zor gidiyor.

hakanotuken' Alıntı:
1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl

maalesef

17.07.2012 tarihi itibariyle müşteri alımına kapatılmıştır. Tarifedeki müşterilerimiz aynı şartlarla tarifelerinden faydalanmaya devam edeceklerdi

ilk3r' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl

Hocam heralde telefonunuz android şarj sıkıntınız olmuyor mu? Zaten normal kullanımda telefon şarjı 1 gün zor gidiyor.

hocam telefon iphone 4s şarj sıkıntısı olursa kablo ile bağlayıp internete giriyorum aynı zamanda şarj etmiş oluyor

byrmtuncer' Alıntı:

Bence de gayet iyi ama avea'da doğru düzgün çekmiyor...

Vodafone yeni bir tarife çıkarmış: 500dk 500sms 500mb internet o da 35TL ve kota aşımıda olmuyormuş...

Tarife arayışları devam ediyor.

Uygun paketler var ancak tarife fiyatı da eklenince pahalı geliyor.

Vodafone dışında ne hangi tarifeyi önerirsiniz?

BBNET
Geri