:+1:cagdas' Alıntı:bende aveadan vodafone'a geçtim daha dün. hattını taşıyanlara 15 TL'ye heryöne 500 dk. veriyor hemde 12 ay boyunca geçerli (faturasız hatlarda geçerli). 500 dk yeter dersen tavsiye ederim, araştırdıklarımın içinde en uygunu. yalnız acele et 15 temmuz son.
:+1: Ben de bunu kullanıyorumosiris' Alıntı:Avea 19 luk tarife
500 dk heryöne
1000sms
1gb internet
oyungezer' Alıntı:Vodafone Kamu Mini. 850 dk vdfn. içi, 150 dk. her yöne 20 TL.
byrmtuncer' Alıntı:aveanın yeni nesil tarifesi 3G li telefonunuz varsa telefonu modem olarak kullanabiilir internetin keyfini çıkarabilirsin.
her yöne 500 dk her yöne 2000 sms sınırsız internet 30 tl
İyi güzel de 1 hafta telefonsuz mu kaldınız?madlion' Alıntı:Avea heryöne ekstra 500 tarifesi : avealı isen 40 TL diğer hatlardan geçişte ise 30 TL.
Paket adını umarım doğru yazmışımdır ama içeriği şu:
500 dk konuşma her yöne
2000 sms her yöne
2 gb sınırına kadar 3g bağlantı hızı 2gb''tan sonra 128kbps hızla sınırsız devam ay sonunda sıfırlayarak yine 3g 2gb.....(anladınız siz)
ben avealı olduğum için 40 TL'ye geçmem gerekiyordu ama müşteri hizmetlerini aradım ve diğer hatlardan geçenlerle aynı fiyatı ödemek istiyorum, yoksa numaramı taşıtacağım dedim(kapatacağım demeyin taşıtacağım deyin). bana müşteri hizmetlerindeki kişi yetkisi olmadığını söyledi ve kapattı. aradan 1 hafta geçti tabii beni avea müdürlükten aradılar hacı sen bize 1 yıl taahhüt ver başka yere gitmeyeceğine sana bu tarifeyi 1 yıl boyunca 30 TLden verelim dediler. Bende kabul ettim. Açıkçası avea 3g korkutuyordu ama tatilde telefonumu modem olarak kullanıp dizüstünden bile hızlı bağalanabiliyorum.(4-5 mbps hızında). zaten fazlası zarar çabuk dolar 2gb kota
. Ben bu tavsiyeyi bir arkadaşımdan aldım ve aradım, sizlerde aynı taktiği uygulayın bu sayede ben, bir arkadaşım ve eşim 30TL'ye kullanıyoruz. Hatta eşimin hattını ilk aramada kocam bu tarifeyi bu fiyattan kullanıyor bende aynı tarifeyi aynı fiyattan istiyorum dedi. Müşteri hizmetleri telefonda 15 dk bekletti ve sonunda 30dk içinde onun hattıda %25 indirimden yararlanarak geçti. Anı şekilde TTNet, Digitürk, D-Smart vb. sistemlerde aynı durumu uygulayın ve ciddi olarak durumu arz edin yapamayız diye birşey yok paşa paşa yapıyorlar. TTNET taahhütüm ağustosta dolacak, onlarlada pazarlık yapacağım bakalım eğer ok demezlerse hem tel hattını hem de neti kapattıracağım. Taahhüt süreniz dolduğunda muhakkak arayın ve indirim talebinde bulunun, taş attınızda eliniz mi yoruldu?
Ağlamayana emzik yok nasıl olsa bu uyuyor diyorlar arkadaşlar.
Hocam heralde telefonunuz android şarj sıkıntınız olmuyor mu? Zaten normal kullanımda telefon şarjı 1 gün zor gidiyor.hakanotuken' Alıntı:1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl
interneti de iptal ettim akıllı telefonumdan laptopa wifi yoluyla bağlanıp her türlü işimi hallediyorum
hakanotuken' Alıntı:1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl
interneti de iptal ettim akıllı telefonumdan laptopa wifi yoluyla bağlanıp her türlü işimi hallediyorum
17.07.2012 tarihi itibariyle müşteri alımına kapatılmıştır. Tarifedeki müşterilerimiz aynı şartlarla tarifelerinden faydalanmaya devam edeceklerdi
ilk3r' Alıntı:Hocam heralde telefonunuz android şarj sıkıntınız olmuyor mu? Zaten normal kullanımda telefon şarjı 1 gün zor gidiyor.hakanotuken' Alıntı:1500 dk heryöne konuşma
2000 her yöne sms
Sınırsız internet
avea
45 tl
byrmtuncer' Alıntı:aveanın yeni nesil tarifesi 3G li telefonunuz varsa telefonu modem olarak kullanabiilir internetin keyfini çıkarabilirsin.
her yöne 500 dk her yöne 2000 sms sınırsız internet 30 tl