En Çok etkilendiğiniz filmler ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Webture
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Webture

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar etkilendiğiniz filmleri yazabilir misiniz ve neden etkilendiğinizi film izlemek isten arkadaşlar için bilgilendirici niyeliğinde olur.

Thank you for smoking ; Çünkü çok değişik bakış açıları kazandırıyor ve aslında eğlenceli bir filmde aynı zamanda ikisi arasında ki bağı güzel yapmışlar. :+1:

Gandhi ==> Gerçek bir dava insanı nasıl olmalı, nasıl yaşamalı, bunu çok güzel anlatan bir film. Film biraz uzun ama sabırla izlerseniz pişman olmazsınız.

3 ididots ==> Her eğitimcinin muhakkak izlemesi gereken bir film. Eğitim ve öğretimin ezbercilikten kurtarılması gerektiğini çok güzel anlatan 3 saatlik ama sanki 10 dk sürmüş hissine kapılacağınız harika bir film.

Next = Filmde Nicholas Cage her bir olayın iki dk sonrasını görüyor ve bunda 1 gün sonra rüyamda 1 gün sonra olan olayları gördüm ve aynende gerçekleşti. Biraz akıl süzgecinden geçmesi zor ama oldu yani.

Ceset : Filmde adam zengin karısını zehirliyor ama ceset morgdaki dolapda bulunamıyor. Kadın canlanıp kaçtı ve kocasından intikam mı alıyor yoksa başka sebepler mi var. Sürekli bir yerlerden kanıtlar ortaya çıkıyor. Sürekli ipuçlarını birleştirmeniz gerekiyor. Ama sonunu asla tahmin edemezsiniz muhteşem bir final...
Son zamanlarda izlediğim en güzel film. Mutlaka izleyin derim...

The Intouchables (Can dostum) - İMDB PUANI 8.6 !
http://www.imdb.com/title/tt1675434/

MV5BMTYxNDA3MDQwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU4Mzc1Nw@@._V1_SX214_.jpg

Neden Etkilendim ?
Başkasına muhtaç olmak kelimesini çok farklı şekilde işlemiş bir film.

Sinemalar'a geldiğinde afişi beni çekmemişti ama evde izleyince kaçırdıklarıma yandım.
Okulda öğrencilerimle haftasonları düzenlediğim film günlerinde de izletmiştim. Beğenimizi tasdikleyip onayladık biz...
Filmin hikayesi ve kurgusu kadar müzikleri de enfes. Zaten bluray'i indirdikten sonra ilk işim soundtrack'leri de bulmak olmuştu.

Bluray için Torrent :
http://bitsnoop.com/the-intouchables-20 ... 54018.html

Webture' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar etkilendiğiniz filmleri yazabilir misiniz ve neden etkilendiğinizi film izlemek isten arkadaşlar için bilgilendirici niyeliğinde olur.

Thank you for smoking ; Çünkü çok değişik bakış açıları kazandırıyor ve aslında eğlenceli bir filmde aynı zamanda ikisi arasında ki bağı güzel yapmışlar. :+1:
Sırf beğenmişsin diye Thank You For Smoking'i izledim hocam. Başarılı buldum.

Şahane hayat-It's a wonderful life
http://www.imdb.com/title/tt0038650/
Hayatı kendini insanlara feda etmekle geçmiş birinin ....
devamını izleyin.Hakikaten şahane :)
Bu film her yılbaşında Amerika da televizyonda yayınlanıyormuş.Hakikaten mesajı çok güzel.Trt2' de zamanında Atilla Dorsay ve Alin Taşçıyan ın sunduğu bir film kuşağı vardı.Özel filmleri önce yorumlar sonra yayınlarlardı.O zaman izlemiştim :)

Gukuk kuşu
Hapishaneden tüymek için deli numarasi yapip, hastaneye nakil olan bir tutuklunun durumunu anlatiyor.
Etkilendigim konusu şu; hastanedeki delilerin cogu aslinda deli degil. Deli muamelesi gorduklerinden ve kendilerine verilen ilaçlardan dolayi deli olduklarini zannediyorlar. Olayin farkina varan mahkum, onlari aslinda õyle olmadiklarini gostermeye calisiyor. Sonu ilginç.

BBNET
Geri