D Dijital_Dünya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,239 21 Şubat 2012 #1 arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. tşk ederim
D Dijital_Dünya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,239 21 Şubat 2012 #3 memo41' Alıntı: müdürn vereceği her görev... Genişletmek için tıkla ... tmm şöyle soralım rutin işlıeri neler
memo41' Alıntı: müdürn vereceği her görev... Genişletmek için tıkla ... tmm şöyle soralım rutin işlıeri neler
M memo41 Aktif Üye Mesajlar 189 21 Şubat 2012 #4 hocam bir ara görevlendirme çalıştım...öğrenci işleri vardır okul aile birliği vardır..pansiyon varsa...koordinatörlük vardır...
hocam bir ara görevlendirme çalıştım...öğrenci işleri vardır okul aile birliği vardır..pansiyon varsa...koordinatörlük vardır...
D Dijital_Dünya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,239 21 Şubat 2012 #6 Cemal TANER' Alıntı: çömezsen her iş seni bulur. Genişletmek için tıkla ... çömezim hocam atamam oldu geçenlerde sizinle bilgi alışverişim olmuştu hatırlarsanız
Cemal TANER' Alıntı: çömezsen her iş seni bulur. Genişletmek için tıkla ... çömezim hocam atamam oldu geçenlerde sizinle bilgi alışverişim olmuştu hatırlarsanız
mustafa1449 Aktif Üye Mesajlar 143 22 Şubat 2012 #7 öğrenci işleri-okul aile birliği-pansiyon-koordinatörlük-sosyal etkinlikler-döner sermaye tabi yardıcılar arasında bunlar paylaştırılıyor.
öğrenci işleri-okul aile birliği-pansiyon-koordinatörlük-sosyal etkinlikler-döner sermaye tabi yardıcılar arasında bunlar paylaştırılıyor.