Ellere var da bize araba yok mu:)

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Yahu arkadaşlar 40-50bin TL arası araç arıyoruz Juke olur Corolla olur Clio olmasında her araç olur ama bulamıyoruz. Beğenip de bunu alalım kaçırmayalım diye aradığımız 5 araçda ya o gün yada önceki gün satılmıştı. Peugeot 2008 mi alsak Juke mu bulsak naapsak bilemedik gitti bir el atıverin araç öneriverin şu gardeşinize:)

seat leon ya da opel astra kesinlikle. jucke nin içi küçük hocam dışarıdan göründğü gibi değil.

Skoda YETİ, Kia Ceed, Kia Sportage bu arabaları da bir araştır. İmkanım olsa bunlardan birini alırdım. Özellikle YETİ.

megane yoktu ki hocam hiç meganım olmadı benim:( Hocam marka tavsiyesinde herkes bulunuyor da araç yok bir süre Peugeot 2008 bekledik ellerinde mi tükenmiş neymiş 2. gelen serilerde ilkinden daha pahalı oldu falan filan. Git şu arabayı al diye gördüğünüz bir araç var mı bir koşu gidip alıcam gayrı araçsız kaldık:)

opel antara var 2008 model 86.000 km de

boya filan var ama,

45.000 TL olur.
pazarlıkta yaparız :)

kişisel fikrim tabiki ama yeni corollanın ön panel çok kötü olmuş sanki... leon çok yakışıklı olmuş ama tabi küçük mü gelir bilemem...

onurbulut' Alıntı:
kişisel fikrim tabiki ama yeni corollanın ön panel çok kötü olmuş sanki... leon çok yakışıklı olmuş ama tabi küçük mü gelir bilemem...
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. :)

Nittin Hoca hem 2008 hem 86 bin de hemi de 45 bin TL ye :shock: 2010 juke vardı 25 binde 41 bin TLye de 1 gün farkla kaçırdık .

karakartall' Alıntı:
Skoda YETİ, Kia Ceed, Kia Sportage bu arabaları da bir araştır. İmkanım olsa bunlardan birini alırdım. Özellikle YETİ.

hocam yetilere baktım netten, düşük modeller 1.2 motor var, ilginç cip görünümlü araba ve 1.2 motor :?:

Yeni Leon FR tadından yenmez.(Kırımızı ya da Beyaz)

Bende 2011 kasası var çok memnunum yeni kasaları da güzel, fakat FR si.

Zizu_' Alıntı:
Yeni Leon FR tadından yenmez.(Kırımızı ya da Beyaz)

Bende 2011 kasası var çok memnunum yeni kasaları da güzel, fakat FR si.
Burnunu estetikle küçülttürmüş Karadenizli mankenlere benzettim ben bunlaarı :oops:

Ben diyorumda kimse beni dinlemiyor skoda rapid alin kardesim 50 bine full dizel.. performanssa peformans konfor sa oda var guvenlikte var saglamligi cabasi hemde fiyati emsallerine gore ucuz...

aşk olsun birinizde ahanda şu aracı gördüm bunu al dimediniz haa.Dün sokak sokak gezip park halindeki arabalara baka baka bir hal olduk hangisi güzel diye

kaybil' Alıntı:
Ben diyorumda kimse beni dinlemiyor skoda rapid alin kardesim 50 bine full dizel.. performanssa peformans konfor sa oda var guvenlikte var saglamligi cabasi hemde fiyati emsallerine gore ucuz...
Hocam insanlara anlatamazsın :) Millette dış görünüş merakı var. Bende de Skoda Yeti Dizel var. 1,5 yıldır kullanıyorum. Motor Tiguan ve Audi de kullanılan motor. Güvenlik, Konfor, Performans, Ekonomik ne ararsan var. Arkadaşta Nissan qashqai var onunla kıyasladım benim araba ona göre daha ekonomik ve daha güvenli. Arada 20000 fiyat farkı var. Jukeyle kıyaslanmaz, Jukeye göre çok daha kaliteli ama Jukeyi sevenler alıyor ona birşey diyemem. Skoda Vw grubuna girdiğinden bu yana kaliteli arabalar çıkarıyor. Saygılar.

cyberstar' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
Hocam insanlara anlatamazsın :) Millette dış görünüş merakı var. Bende de Skoda Yeti Dizel var. 1,5 yıldır kullanıyorum. Motor Tiguan ve Audi de kullanılan motor. Güvenlik, Konfor, Performans, Ekonomik ne ararsan var. Arkadaşta Nissan qashqai var onunla kıyasladım benim araba ona göre daha ekonomik ve daha güvenli. Arada 20000 fiyat farkı var. Jukeyle kıyaslanmaz, Jukeye göre çok daha kaliteli ama Jukeyi sevenler alıyor ona birşey diyemem. Skoda Vw grubuna girdiğinden bu yana kaliteli arabalar çıkarıyor. Saygılar.

vazgeçtim kimse almasın zaten hocam talep arttıkça fiyatta artıyor seneye düşünüyorum inşallah fiyat artmazsa tabi :)

Hocam öncelikle hangi sınıf alacağınıza karar verin. Corolla - Juke arasında uçurum var. Biri geniş sedan biri ise ne olduğu belirsiz küçük kasa bir araba.
Kullanım amacınızı düşünün, çocuk var mı, bagaja ihtiyacınız var mı? Yılda kaç km yaparsınız? gibi şeyleri düşündükten sonra zaten birkaç modele yöneleceksiniz.

Mesela yılda 20000 km den fazla yapıyorsanız o zaman dizele yönelin.
Bagaja ihtiyacınız varsa c kasa (jetta, polo, octavia,leon, megane, corolla, civic ...) araçlara yönelin.
Kalite arıyorsanız volkswagen, skoda, toyota, honda gibi markalara yönelin.

Hocam dün bizimde aklımıza bu geldi Juke ların bagajı küçükmüş. Gördük baktık ettik en son 2010 üstü Mazda3 yada 2010 üstü Corolla almaya karar verdik. Bir iki sahibinden.com daki ilanlara gittik adam çizik bile yok yazmış aracın bir farı yok sol tarafı göçük:))

Enterprise' Alıntı:
Hocam dün bizimde aklımıza bu geldi Juke ların bagajı küçükmüş. Gördük baktık ettik en son 2010 üstü Mazda3 yada 2010 üstü Corolla almaya karar verdik. Bir iki sahibinden.com daki ilanlara gittik adam çizik bile yok yazmış aracın bir farı yok sol tarafı göçük:))
farı var göçük yok dememiş ki çizik yok demiş :)

Bu arada seçimler kaliteden yana, hayırlı olsun aracı alacak duruma geldiğinizde mutlaka yetkili servis ya da o civarda iyi bir ekspertize götürün.

Öncelikle isteklerinizi belirleyin hocam. Seçimi daraltmak lazım benim görüşüm.

Sedan derseniz Octavia, SUV derseniz Sportage, HB derseniz Astra derim. :)

kaybil' Alıntı:
cyberstar' Alıntı:
kaybil' Alıntı:

vazgeçtim kimse almasın zaten hocam talep arttıkça fiyatta artıyor seneye düşünüyorum inşallah fiyat artmazsa tabi :)

demeyin tabi sonra zam üstüne zam yapıyorlar zaten en az 3-4 hafta sıra yazıyorlar :roll:

nedir bu lüx araba hayranlığınız be kardeşim ya. 90 model doğanı alacaksın 5000 Tl ye kesecek ayaklarını yerden, 45000 Tl kar edeceksin, araba çizildi kaza yaptım derdi de yok, hem psikolojik yönden hem maddi yönden kar edeceksin. kimse masrafı olur vs demesin bende var muayeneden muayeneye(2 yılda bir) bakımdan geçiriyorum başka da masrafı yok. :mrgreen:

BBNET
Geri