B bilişim21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 264 4 Mart 2016 #1 Arkadaşlar Elinde pacman oyun kodlar olan var mı? Hayaletlerin duvarlar arasından pacmani takip etmesi nasıl yapılabilir acaba ?
Arkadaşlar Elinde pacman oyun kodlar olan var mı? Hayaletlerin duvarlar arasından pacmani takip etmesi nasıl yapılabilir acaba ?
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 4 Mart 2016 #3 Kodu Game Lab için isteseydiniz geçen yıl hazırlamıştım..
B bilişim21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 264 4 Mart 2016 #5 Random olarak hareket ettirebiliyorum . Duvara çarptıgında yönü random seçtirip kafasına göre haritada dolaştırıyorum hayaletleri. En azından fikirlerimizi söyliyelim arkadaşlar . Hangi yöntemle hareket ettirebiliriz.
Random olarak hareket ettirebiliyorum . Duvara çarptıgında yönü random seçtirip kafasına göre haritada dolaştırıyorum hayaletleri. En azından fikirlerimizi söyliyelim arkadaşlar . Hangi yöntemle hareket ettirebiliriz.
C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 5 Mart 2016 #6 sabit duvara çarpıp geri döndürdük biz
burhaneren Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 898 5 Mart 2016 #7 Hocam haritada dolaşırken nizami tek yönde mi ilerliyo yoksa sağa sola çarparakmı gidiyo. kodun o kısmını görebilirmiyim ?
Hocam haritada dolaşırken nizami tek yönde mi ilerliyo yoksa sağa sola çarparakmı gidiyo. kodun o kısmını görebilirmiyim ?