Elinde 205-55-16 boyutlarında çıkma lastiği olan var mı?

Kodla Büyü

060606

Aktif Üye
arkadaşlar Elinde 205-55-16 boyutlarında çıkma lastiği olan var mı?sıfırları yüksek geldi çıkma almayı düşünüyorum.iyi durumda çıkma lastik bulursam almayı düşünüyorum.bodrumum lastikle dolu 14-15 cant.ancak 16 cant lazım-14 15 cant ihityacı olan varsa da değişedebiliriz yada uygun fiyattan verebilirim

hocam kasko firmalarıyla çalışanlar oluryo pert araçların sağlam lastiklerini alıyorlar lastikçilere bir sor ama alırken üretim yılına bak arkadaşın dediği gibi 4-5 yılı geçmesin sonra frenlemede yol tutuşunda sıkıntı yaşarsın.

bi şansımızı deneyelim belki yüksek model arabası olan bi arkadaş çıkar.performans-hız lastiği taktırmış olabilir çıkma lastik demek eski lastik demek değilki.piyasadan alcağımıza öğretmen arkadaşlardan alayım dedim.baya yüksek sıfır fiyatları o yüzden

55 yanaklı lastiklerin fiyatları çok oluyor. Benim arabaya 185-55-15 kışlık lastikleri tanesi 165'ten (hankook) aldım, michelin vs 260'tan başlıyordu. yaz içinde 2 lastiğin değişmesi gerekiyordu en ucuz bulabildiğim 140'a petlas oldu.

060606' Alıntı:
bi şansımızı deneyelim belki yüksek model arabası olan bi arkadaş çıkar.performans-hız lastiği taktırmış olabilir çıkma lastik demek eski lastik demek değilki.piyasadan alcağımıza öğretmen arkadaşlardan alayım dedim.baya yüksek sıfır fiyatları o yüzden
2011 Ağustos'ta 4 adet Continental 205/55 R 16 91H lastiği toplam 750 TL'ye aldım. Yalnız hız kodu H serisi, fiyatı biraz daha uygun ( bundan önce michelin almıştım, memnun kalmadım, fabrika çıkış lastiğine geri döndüm ).

BBNET
Geri