Ekran Donma Sıkıntısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pasha16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pasha16

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar
Ekteki resimde olduğu gibi durumla karşılaşan var mı? Şarj oluyor ancak kilit açılmıyor. Benım elimde 4 tane böyle tablet var. Fabrika ayarlarına çeviriyorum ama olmuyor. Var mı önerisi olan yoksa garantiye mı yollayayım...

Ekli dosyalar

• 20140303_090008.jpg
    20140303_090008.jpg
    105.3 KB · Görüntüleme: 568
pasha16' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar
Ekteki resimde olduğu gibi durumla karşılaşan var mı? Şarj oluyor ancak kilit açılmıyor. Benım elimde 4 tane böyle tablet var. Fabrika ayarlarına çeviriyorum ama olmuyor. Var mı önerisi olan yoksa garantiye mı yollayayım...

Ekran donduğunda kalemle kullanmayı denediniz mi hocam?

Kalem kullandığımda da birşey değişmiyor. Bakanlıktaki birimi aradım. Garantiye göndermemi söylediler. Aynı durumla karşılaşanların bilgisine..

Bana da böyle tabletler geliyor. şuan için iki tane arıza kaydı verip göndermeyi düşünüyorum.

Arıza kaydı verirken Google Chrome kullanın. Diğer tarayıcılarda tam verimli bir şekilde kullanamıyorsunuz..

benim bir öğretmen tabletimde de aynı sorun var. Kapat düğmesine basınca ekran flu oluyor ya, o aşamada dokunmatik çalışıyor, ancak normal kullanımda algılamıyor. Sankı kalibrasyon sorunu var gibi, garantiye göndereceğim en kısa sürede.

BBNET
Geri