tukenmezkalem
Site Gezgini
Değişmiyor hocam onu denedim.windows + p tuşuna basınca ne çıkıyor
Arastirdigim ve sizin söylediğiniz kadarıyla sorun donanımsal heralde hocam. Okulda birinin laptopu olduğu ve kendime çok güvenmediğim için sökme işine pek girmek istemiyorum hocam sagolun. Sahibi götürsün servise.Hocam,
Arka kapağı açıp ekran kartı üzerindeki soğutucuyu sökerek hava tabancası ile sıcak hava vurun bir süre, tabancanız yoksa soğutucuyu söküp ya da soğutucuyu sökmeyle uğraşmak istemiyorsanız(işlemci, ekran kartı ve chipset soğutucusu tek parça ise) vidalarını söküp hafif aralayarak soğutucu ile ekran kartı arasına birşey sıkıştırıp bilgisayarı çalıştırın, ısı eşiğini geçince kapanacak sorununuz çözülecektir.
Evet donanimsal hocam.Arastirdigim ve sizin söylediğiniz kadarıyla sorun donanımsal heralde hocam. Okulda birinin laptopu olduğu ve kendime çok güvenmediğim için sökme işine pek girmek istemiyorum hocam sagolun. Sahibi götürsün servise.
Ekranda resimdeki gibi iki görüntü var. Format attım, driver sorunu yok. Harici ekran bağladığımda harici ekranda normal görüntü oluşuyor laptopta aynı görüntü devam ediyor. Sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler.[
Sayın hocam başımıza geldiği için biliyoruz. Ekran kartı programından ekran kartını farklı ekran kartı seçerse size göre düzelmesi lazım. Düzelmezse bahsettiğim sorun var demektir. Zira harici ekranda sorun yokmuş.Inverterla alakasi yok, inverterin gorevi farklidir.
Evet donanimsal hocam.