Ekdersi Yatmayan Var Mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ramo87

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ayın altısı olmasına rağmen ekders yatmadı.Benimle aynı durumda olanlar kimler

Kbs de ekdersle ilgili yeni bir sisteme geçildi, ilk kez bu ay uygulanıyor, gecikme bence o yüzdendir...

İstanbul henüz yatmadı.

Toplu sözleşmede Eylül ayından itibaren Yüksek Lisans ve Doktora yapanlara ek dersin zamlı ödenmesi aylar önce kabul edildi. KBS den sorumlu ilerizekalar ise sistem güncellemesini bu tarihe kadar yapmamış. :verymad: Normalde KBS ayın 28 inde de açılıyor ve 29 u gibi ek ders girişi bitmiş oluyordu.
Bu ay dört gün gecikme oldu 2 ekim salı gündüz uğraştık sistem açılmıyordu. Hatta http://www.kamugazetesi.com/haber/kbs-c ... 13851.html çeşitli sitelere de haber oldu. Memur gece saatlerinde girebilmiş. Mal müdürlüğü onayındaki gecikme, bir kaç gün de Halkbankın paranın üstüne yatmasını düşünürsek bizim ek ders yalan oldu, neredeyse maaşla birlikte ödeyecekler.

Yatması gecikti bizim faturalarında son ödeme tarihi geçti. Devlet verecek mi benim faturalarımın faizini? Yazıktır günahtır...

ramo87' Alıntı:
Ayın altısı olmasına rağmen ekders yatmadı.Benimle aynı durumda olanlar kimler

hocam gecikmeli yatacak kbs modülü 2 (yeni modül) çalışmaları yeni bitti ve sistem perşembe açıldı bu nedenle ekdersler daha yeni girildi sisteme valla daha 1 hafta sürer diye düşünüyrum bu konuyla alakalı remi yazı göndermiş olmaları gerekir imza karşılığı size.. personelinizi gecikmeli yatacağından haber edin diye..

tunaböte' Alıntı:
bizdede aynı durum var..kbs de yeni bi sisteme geçildi ondandır hocam..

TÜM TÜRKİYEDE arkadaşlar bu böyle.. farklılık olması modülü erken doldurup onaylama işlemlerin tamamlanmasından kaynaklanmakta..

kbs ye yeni giriş yapıldı bizim okul cuma yapabildi. sonra mal müdürlüğü onaylayacak sonra bankaya liste gidecek sıra boyle olacaksa tabi. yani para hesabımıza bizim okul için en erken bu cuma yatar :)

hep sorun hep sorun. kardeşim birisi çıksın desin ki bu ekdersler 15inde yatsın. biz de yattı mı yatmadı mı diye uğraşmayalım. beklemeyelim.

bir tane işini bilen olmaz mı koca ülkede ya. sinir hastası ederleri bunlar insanı. neymiş efendim her ek derste olay olur. bilmem ne okulu geç yapmış. ceza almış mı? yokk.

Arkadaşların KBS'de sisteminden kaynaklanan problemden dolayı Ankara başta olmak üzere çoğu il ve ilçede ek derslerde geçikme yaşanacağı söyleniyor. Söylentiye göre maaşa kadar bile yetişmeyebilirmiş. Tabi bu bir söylenti. Umarım Ptesi yatar ama haberiniz olsun.Böyle bir durum var gibi görünüyor.
saygılar

Sanmıyorum pazartesi yatacağını...Ben de maaşa kadar yolu var diye düşünüyorum...

Giresun - Bulancak yatmadı...

nedense hep bize verildiği zaman sistemler yenileniyor. mazota zam da sistem yenileme olmaz mı hiç kardeşim anında saniyeler içerisinde ge(ç)(t)iriyor zammı...

ahmetismet' Alıntı:
Kbs de ekdersle ilgili yeni bir sisteme geçildi, ilk kez bu ay uygulanıyor, gecikme bence o yüzdendir...
evet hocam haklısın biz de çok uğraştık bu yeni sitemle mal müdürlüğü de bilmiyor eksik yetki vermişler sistemden o yüzden bir müddet yapamadık :verymad:

devlet olsa alacağının anında faizini alır. ama bize gelince sorun var biraz gecikecek özür dileriz ????????????? demekle yetiniyorlar.

Bizim 7 sinden aşağı yatmıyor... daha yatmadı yani... Pazartesi anca yatar... :(

BBNET
Geri