pardus63 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 9 Kasım 2015 #1 Öğretmenlerim bir ara bir yerde okumuştum şimdi bulamadım öğretmene okul idaresi bazı hallerde ilave 10 saate kadar ek ders ödemesi yaptırabiliyordu ödül olarak veya ek hizmetleri karşılığında bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Öğretmenlerim bir ara bir yerde okumuştum şimdi bulamadım öğretmene okul idaresi bazı hallerde ilave 10 saate kadar ek ders ödemesi yaptırabiliyordu ödül olarak veya ek hizmetleri karşılığında bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,955 9 Kasım 2015 #4 yakuphan' Alıntı: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla ... :+1:
A antiak Aktif Üye Mesajlar 150 9 Kasım 2015 #5 Hayırdır haybeden ek ders mi isteyeceksin idareden :mrgreen:
G guner1453 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 531 9 Kasım 2015 #7 halk eğitim bünyesinde haftada 10 saate kadar kurs açabilrisiniz.bir tek bu şekilde olur.
pardus63 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 9 Kasım 2015 #8 antiak' Alıntı: Hayırdır haybeden ek ders mi isteyeceksin idareden :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... O kadar da değil hocam yönetmeliği okudum da göremedim sanki bi ara öyle birşey okumuştum demek ki hayal görmüşüm
antiak' Alıntı: Hayırdır haybeden ek ders mi isteyeceksin idareden :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... O kadar da değil hocam yönetmeliği okudum da göremedim sanki bi ara öyle birşey okumuştum demek ki hayal görmüşüm
erdcannet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 466 9 Kasım 2015 #9 Hocam dediğiniz idari görev adında var idi vakti zamanında. Şu anda var mı bilmiyorum.
bomax01 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,934 9 Kasım 2015 #10 hocam dediğini alıyorum ama nasıl dersen; hafta sonu verdiğim 6+6 saat halk eğitim kursundan. Tabi aldığım ücret 5+5. Yani 2+2 fahri.
hocam dediğini alıyorum ama nasıl dersen; hafta sonu verdiğim 6+6 saat halk eğitim kursundan. Tabi aldığım ücret 5+5. Yani 2+2 fahri.
pardus63 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 10 Kasım 2015 #11 Haybeden sallayanlar oldu ama yinede yorumlarınız için tşk gunerkartalova, bomax01, erdcannet