KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 30 Haziran 2013 #1 ehliyet sınavına giren arkadaşlara bir sorum olacak.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 30 Haziran 2013 #2 kitapçık türü işaretli miydi yoksa biz mi işaretleyecektirk. acaba. tc numaram işaretliydi... kitapçık türü N idi.
kitapçık türü işaretli miydi yoksa biz mi işaretleyecektirk. acaba. tc numaram işaretliydi... kitapçık türü N idi.
H hozden Aktif Üye Mesajlar 108 30 Haziran 2013 #3 Sizin kitapçık türünü işaretlemenize gerek yok, salon görevlisinin size doğru kitapçığını vermiş olması yeterli.
Sizin kitapçık türünü işaretlemenize gerek yok, salon görevlisinin size doğru kitapçığını vermiş olması yeterli.
G graur Aktif Üye Mesajlar 228 30 Haziran 2013 #5 ilkyardim da burkulma sorusunun cevabı ne yaptınız bence soruda yanlışlık var.
talp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 796 30 Haziran 2013 #6 Hocam benim kitapçık L. Yarın soruları mebin sitesinde yayınlarlar bakarız.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 1 Temmuz 2013 #7 sınavınız nasıl geçti hocam
talp Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 796 10 Temmuz 2013 #8 Hocam sınav bugün açıklandı. 93 aldım bakalım direksiyon sınavında ne yapacağım.