Egzoz Emisyon ölçümünü süresinde yaptırmamanın cezası

Kodla Büyü
easytr' Alıntı:
bu cezayı polis süresinde yaptırmadığınız dönem içerisinde çevirmede yazabilir, yoksa süresi geçti diye emisyon yaparken bu ceza yazılmaz. polise yakalanmadan gidip yaptırırsan ceza yok.

+1

10 yaş altı araçlarda 2 yılda bir yapılıyor. benim araç 2001 model en son 2 yıl önce yaptırmıştım. bundan sonra her yıl. bu yıl egzos emisyon ücreti 28 tl

Evet arkadaşlar cezası büyük. 10 yaşından büyük araçlar her yıl, diğerleri 2 yılda bir yaptırmalı. Her sanayide bir ölçümcü var zaten. Sıra yok. Süresi 1 dk. İhmal etmeyin.

muayeneye gittim AFR İLE LAMBDA DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI servis berner yada würth katkı koy biraz gez geri gel geçersin dedi arkadaşlar başına gelen var mı ?
muayeneden gecemedım katkıyı sımduı koydun insaallah işe yarar ?

Sayın Hocalarım,

Çarşamba egzoz muayenesi ve Perşembe arabanın muayenesini yaptırdım. Şimdi gönül rahatlığı ile biniyorum.

Egzoz 32 TL ve Muayene 167 tl ödedim. İnternetten randevu almıştım 15 dakika sürdü.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Çarşamba egzoz muayenesi ve Perşembe arabanın muayenesini yaptırdım. Şimdi gönül rahatlığı ile biniyorum.

Egzoz 32 TL ve Muayene 167 tl ödedim. İnternetten randevu almıştım 15 dakika sürdü.

İyi çalışmalar.

Bende cumartesi egzoz muayenesi yaptırdım. perşembede aracı muayeneye sokacaz bakalım.. Umarım bir sıkıntı çıkmaz :)

pehepe' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

İyi çalışmalar.

Bende cumartesi egzoz muayenesi yaptırdım. perşembede aracı muayeneye sokacaz bakalım.. Umarım bir sıkıntı çıkmaz :)
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

gecen hafta lpg taktırdım, lpg nin projesi yokmuş ellerinde (il de de yok) bikaç ay süreli de ellerinde olmazmış (50 araç olmadan vermiyorlarmış)

şimdi sorum şu:
hangi evrak işlemlerini yaptırmam gerekiyor, muayenesini ve sızdırmazlık ve de ruhsata işletme için ne kadar zamanım var, ve proje gelmeden bunların hiçbirisini yaptıramıyorum, lpg takan servise sordum cezası varmı yolda durdursalar falan işlem yaparlarmı diye , yok yok bişey olmaz dedi gayet emin, deneme yapıyorum dersin dedi, ama hiç tatmin edici gelmedi, bilgisi olan varsa fikir verebilir mi acaba?

EynelMefer' Alıntı:
gecen hafta lpg taktırdım, lpg nin projesi yokmuş ellerinde (il de de yok) bikaç ay süreli de ellerinde olmazmış (50 araç olmadan vermiyorlarmış)

şimdi sorum şu:
hangi evrak işlemlerini yaptırmam gerekiyor, muayenesini ve sızdırmazlık ve de ruhsata işletme için ne kadar zamanım var, ve proje gelmeden bunların hiçbirisini yaptıramıyorum, lpg takan servise sordum cezası varmı yolda durdursalar falan işlem yaparlarmı diye , yok yok bişey olmaz dedi gayet emin, deneme yapıyorum dersin dedi, ama hiç tatmin edici gelmedi, bilgisi olan varsa fikir verebilir mi acaba?

Hocam Proje hazırlandıktan sonra 1 ay ruhsata işlemen için süre veriyorlar.LPG yi nerede takdırdıysan o ilde sızdırmazlık alıyorsun ilk önce.Sonrada Sigortacıdan Ek 1 belgesi düzenletiyorsun (benden 3 ay önce 20 TL aldılar arkadaş başka bir yerde 10 TL verdi )ve LPG için olduğunu söylüyorsun.Muayene sokuyorsun.egzoz Muayenisi varsa o na gerek yok.Sonra elindeki evraklarla Trafik de ruhsat işleri yapan birime giderek ruhsata işletiyorsun.Hepsi Bir ay içinde tamamlanmalı yoksa proje geçersizleşiyor

ben ruhsat iki kere değişmesin diye bir sonraki muayene tarihine kadar ( yaklaşık bir sene ) ruhsata işletmedim. Lpg tankının tarihi (tankın üzerinde üretim tarihi yazar) yeni olsun , böylece polis durdurduğunda lpg yeni taktırdım diyebilirsin çünkü sadece lpg tankına bakma şansları var (:

şimdi
lpg tankına bakmalarına imkan yok, zira bagaj altında muhafazalı görünmüyor belli bile olmuyor..
proje ellerinde yokmuş uzun bi süre de olmaz mış, gelince düzenleriz diyor..
ruhsata işletmeden, 2 kere iş olmasın diye bekleyebiliyoruz yani, aradığım cevap tam olarak buydu, hiç bir sorun yaşamam yani bu güzel...

ben muayene yaptırdık bir ay sonra lpg taktırdım işlet ceza yersin dediler işletmedim iki sene bindim bikaç kere çevirmeye takıldım ceza felan yemedim polis onamı bakacak
projeyi çizdirdikten sonra bir ay süre var birde proje hangi ilçedeyse ordan sızdırmazlık alıyorsun saçma ama gerçek sızdırmazlık raporu için başka bi ilçeye gittim

BBNET
Geri