easytr' Alıntı:bu cezayı polis süresinde yaptırmadığınız dönem içerisinde çevirmede yazabilir, yoksa süresi geçti diye emisyon yaparken bu ceza yazılmaz. polise yakalanmadan gidip yaptırırsan ceza yok.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
Çarşamba egzoz muayenesi ve Perşembe arabanın muayenesini yaptırdım. Şimdi gönül rahatlığı ile biniyorum.
Egzoz 32 TL ve Muayene 167 tl ödedim. İnternetten randevu almıştım 15 dakika sürdü.
İyi çalışmalar.
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.pehepe' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
Çarşamba egzoz muayenesi ve Perşembe arabanın muayenesini yaptırdım. Şimdi gönül rahatlığı ile biniyorum.
Egzoz 32 TL ve Muayene 167 tl ödedim. İnternetten randevu almıştım 15 dakika sürdü.
İyi çalışmalar.
Bende cumartesi egzoz muayenesi yaptırdım. perşembede aracı muayeneye sokacaz bakalım.. Umarım bir sıkıntı çıkmaz![]()
Doğrudur.savas3457' Alıntı:egzoz muayenesi araba muayanesinde de yapılıyormuş doğru mu tüvtürkte öyle diyor
EynelMefer' Alıntı:gecen hafta lpg taktırdım, lpg nin projesi yokmuş ellerinde (il de de yok) bikaç ay süreli de ellerinde olmazmış (50 araç olmadan vermiyorlarmış)
şimdi sorum şu:
hangi evrak işlemlerini yaptırmam gerekiyor, muayenesini ve sızdırmazlık ve de ruhsata işletme için ne kadar zamanım var, ve proje gelmeden bunların hiçbirisini yaptıramıyorum, lpg takan servise sordum cezası varmı yolda durdursalar falan işlem yaparlarmı diye , yok yok bişey olmaz dedi gayet emin, deneme yapıyorum dersin dedi, ama hiç tatmin edici gelmedi, bilgisi olan varsa fikir verebilir mi acaba?