Emin misin ayrandakinin su oldugunaSeredar' Alıntı:Ayran.İçer misin?
volkankey' Alıntı:Ne ictiysen aynisindan ben de istiyorum
Seredar' Alıntı:Sende elini vicdanına koysana.Bilişim çağında her ses kaydını havada kapıyorsunuz.Bu gerçekten montajsa masum bir insana çok büyük iftira atıyorsunuz.
Sana şunu sorayım madem Başbakan oğluna evdeki paraları sıfırla diyor.Olay teknik takibe takılıyor.Nedense 17 Aralıkta Başbakanın oğlunun evine baskın yapılmıyor.
Ya da neden Telefonu dinleyenler Başbakanın oğlununun evini takibe alma gereği duymuyor :?:
Başbakanın oğlu paraları evden çıkarmaya çalışırken neden bir suç üstü olmuyor :?:
cumhurtorun' Alıntı:allah aşkına bu montaj ile tayyip ve avaresinin ses kayıtları bir mi? elini vicdanına koy, az çok bilgisayar ve teknolojilerinden anlıyorsan, elini vicdanına koy.
Seredar' Alıntı:Orebro .Adamlar o evde para olduğuna kesin emin olsalar ne Başbakan dinlerler.Ne de Cumhurbaşkanı.
Nasıl dokunulmazlık sa gezi olaylarında yüzlerce kişi Başbakanın evini basmaya kalkışabiliyor
Seredar' Alıntı:Hadi eve Baskın yapamadılar.Paraların taşınma sırasında niye baskın yapılmıyor. :?:
Taşıma sırasında baskın yapılmadı diyelim.Neden paraların gittiği yerlere baskınlar yapılamıyor :?:
Madem Başbakanın Evinin dokunulmazlığı var.Niye Başbakan Telefonda oğluna paraları sıfırla diyor.Başbakan bilmiyor mu evinin dokunulmaz olduğunu :?:
Aynen katılıyorum. :+1:pisagorean' Alıntı:Yok ya bunlar videoya da inanmaz. Adam videoda dine sövse bunlar yine inanmaz. İnanmazlar arkadaşlar. Kurbağa tipli egemeni savunduklarından değil gözünün yaşına bakmadan satarlar onu da işte ucu taptıkları başbakanlarına dokunuyo. Bunlar fettulahçıydı cemaate laf söyletmezlerdi başbakan cemaate düşman olunca bi çırpıda sattılar. Şimdi başbakan çıksa egemene haddini bilmez adam dese defol partimden dese bak nasıl sövüyolar. Bakan çıktı yaptığım her işte başbakanın imzası vardı dedi bunlar hemen adama saldırdı sonra adam özür diledi adamı tekrar sevmeye başladılar. Ya karaktersizliğin şahsiyetsizliğin bini bi para bunlarda. Allah bunların kişiliğini aklını fikrini ipotekten kurtarsın ne diyim.
Çok doğru dedin hocam. Bunların jöleli bi danışmanları var telekinezi yöntemini çıkardı. Saçmalamakta üstlerine yok. Telekineziyle söylettiler adama derler bunlar. Bu adamların kullandığı kimyasalı bulmak lazım. Bu kafayı bu zamana kadar ki hiçbir keyif verici madde yapmamıştır. Haşhaşi dedikleri adamlardan daha fazla kafayı bulmuş bunlar.0nursah' Alıntı:ya arkadaşlar boşverin gitsin bunlarla uğraşılmaz da laf da anlatılmaz. aynen hocamın dediği gibi egemen bağış çıksa çok yanlış yaptım pişmanım kuranla dalga geçmek yaptığım en büyük hataydı gibisinden laflar etse, paralel devlet kesin şantaj yapıp böyle söyletiyor yoksa yapmaz o diye savunacaklardır emin olun.