F F5fresh Aktif Üye Mesajlar 138 22 Eylül 2023 #1 Educandy Meb Hattında niye yasak?Güzel etkinlikler vardı educandy uygulamasında meb hattında niye yasaklanmış anlamadım.
Educandy Meb Hattında niye yasak?Güzel etkinlikler vardı educandy uygulamasında meb hattında niye yasaklanmış anlamadım.
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,990 22 Eylül 2023 #2 İtiraz formunu doldurun hocam. Değerlendirirler belki. Ben işime yarayan siteler için başvuruyorum genelde.
İtiraz formunu doldurun hocam. Değerlendirirler belki. Ben işime yarayan siteler için başvuruyorum genelde.
O okioki Site Gezgini Mesajlar 96 22 Eylül 2023 #3 omd' Alıntı: İtiraz formunu doldurun hocam. Değerlendirirler belki. Ben işime yarayan siteler için başvuruyorum genelde. Genişletmek için tıkla ... İtiraz formu nereye dolduruluyor hocam bilgi verirmisiniz aklımızda bulunsun
omd' Alıntı: İtiraz formunu doldurun hocam. Değerlendirirler belki. Ben işime yarayan siteler için başvuruyorum genelde. Genişletmek için tıkla ... İtiraz formu nereye dolduruluyor hocam bilgi verirmisiniz aklımızda bulunsun
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,990 22 Eylül 2023 #4 Engellenen bir siteye girdiğinizde sayfanın içinde itiraz linki oluyor hocam. Mebbis girişi yapıp isteğinizi yapabiliyorsunuz.
Engellenen bir siteye girdiğinizde sayfanın içinde itiraz linki oluyor hocam. Mebbis girişi yapıp isteğinizi yapabiliyorsunuz.
F F5fresh Aktif Üye Mesajlar 138 25 Eylül 2023 #5 Teşekkürler hocam.Başka siteler de var bu şekilde umarım dikkate alınır.