Edirne Milli Eğitim Müdürü Eğitimden Başka Her İşle Meşgul..

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak Bakanlık Müşaviri olan Şerafettin Demirci'nin liseli kız öğrencilerin kısa etek giymesini eleştirdiği sözleri bir video paylaşım sitesinde yayınlandı.

Konunun yerel basında yer almasına tepki gösteren Şerafettin Demirci'ye ait olduğu ileri sürülen ses kaydı şöyle: "Herkes öğrenci ama ideolojimi de onların işine karıştırmam. Herkes yerinde duracak işini bilecek. Bu bölgenin velisi çok hassas. Biraz da kusura bakmasın çok şımarık. Biraz da siz Edirne'nin genelinde ben duygusu abartılı bir yapı var. Ben duygusu yüksek olan toplumlarda bu tip şeyler çok sıkıntı verir. Yani biz de biliyoruz mini giyip geliyor oturduğu zaman tumanı görünüyor. Bu cümleyi söyledim diye gazetede çıktı bir tane i..ne oğlan, herkesçe bilinen, 'ya bu milletin tumanına niye karışıyor.' Ben tumana falan karışmadım, kılık kıyafete karışıyorum. Buna benzer ortaöğretimde zafiyetiniz var. Ne kadar üstüne varıyorsanız sizi boğmaya çalışıyorlar burada. Biraz da belirli iktidarın İslami anlayışı bu dönemin de müdürü olmanız sizi zorluyor. Farz edelim ben CHP döneminde müdür olsaydım, bunların analarını babalarını bellerdim. Onu söyleyeyim. Hem de var ya suyunu çıkarırdım. Ama böyle olunca üç gittiğinizde iki de duruyorsunuz işin Türkçesi."

file.ashx

http://www.cnnturk.com/2011/guncel/12/1 ... index.html

adamın söyleme şekli yanlıştır. eğer ses kaydı doğruysa... ama okula gelirken belirlenmiş kılık-kıyafete uymayan öğrencilerive velilerini eleştirmeye çalışmış bunda bir yanlış yokki. sonuçta gelinen yer okul başka bir yer değil. dışarda ne giyerse giysin ama okulda da öğrenci olduğunu en azından şeklen gösteren bir kıyafeti olsun.... (liselerin durumunu herkes biliyor)

kendisiyle şahsen tanışmış biri olarak, her işi ben iyi bilirim tarzıyla yaklaştığına çok şahit oldum. !!! Edirneden ayrılmasına emin olun hiç kimse üzülmemiştir...!

Öğretmeni, öğrencinin-velinin notuyla değerlendiren zihniyet bu tip adamlara hangi yeteneğine göre bu görevi veriyor. Şimdi hangi ilin başını yakacaklar ya da ödül olarak hangi kadroya terfi ettirecekler.

Yazık diyorum. Çocukları elinde olsa analarını babalarını bilmem ne yaparak(müdürün söylemi) yola getirecek bir anlayış eğitimi yönetiyor. Ondan sonra askeri anlayışa atıp tutuluyor. Herkesde askeri anlayışla yönetme hevesi var hiç kimse kusura bakmasın eğitim hak getire. Ondan sonra eğitimin niteliğinden bahsedince öğretmenin niteliğinden bahsedilmiş oluyor.

bu hükümet iktidarda olmasaydı acaba böyle adamlar nerde görev yapıyo olurdu? Çok merak ediyorum...

bu adam daha önce de bakırköyde milli eğitim müdüymüş merak edenlere ama ben edirnedeyim bizim görevlendirmelerimizi yapmamak için bin dereden su getirdiği kesin bize 4 okulda görev yaptırmak şartıyla görevlendirmeyi imzalıyo Allah bunlardan kurtarsın

BBNET
Geri