hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 554 14 Kasım 2012 #1 merhaba arakdaslar buraya actım ama kadrolu arakdaslar ebodroya bakabilir mi acaba orada ekders diye bir kalem ve -.... seklinde bir ifade var mıacaba
merhaba arakdaslar buraya actım ama kadrolu arakdaslar ebodroya bakabilir mi acaba orada ekders diye bir kalem ve -.... seklinde bir ifade var mıacaba
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 554 14 Kasım 2012 #3 poeki orada yazan deger neyiniz bende -xxx seklinde bir deger var ve nedir anlamadım oyle bir ekders almadım kesilsin sizce nedir bu
poeki orada yazan deger neyiniz bende -xxx seklinde bir deger var ve nedir anlamadım oyle bir ekders almadım kesilsin sizce nedir bu
hyalcin_61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 859 14 Kasım 2012 #4 geçen ayki ek ders parası yazıyor hocam
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 14 Kasım 2012 #5 önceki ayın ekdersi bordroda yazar. örneğin ekim ayının ekdersi kasım ayında ödendiğinden kasım bordrosunda ekimin ekdersi yazılır.
önceki ayın ekdersi bordroda yazar. örneğin ekim ayının ekdersi kasım ayında ödendiğinden kasım bordrosunda ekimin ekdersi yazılır.
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 554 14 Kasım 2012 #6 iyide ben onceki ay o kadar ek ders almadımki o tutar nedir bulamadım o yüzden