sayın hocalarım eğitici formatörlerin otomatik olarak ilçe yada il koordinatörü olacağını ve bulunduğu ilçedeki biligisayar ile ilgili işleride koordine edeceğini bunun doğal sorumluluğu olduğunu biliyorsunuz değil mi
bu sorularla temel donanım ve ağ anlamında kasacak seviyede olmasada bilgi sorulmuştur.son 40 soruda formasyon bilgisine yönelikti isteğiniz nedir ki WYGOTSKI'nin gelmesi ise kendisi merhum oldu eğer eğitek gene kısayollardan sorsun istiyorsanız o zaman cevap bile yazmayın olurmu hocalarım
şimdi bunlar ışığında cevaplarınız bekliyorum
bu arada bazı arkadaşlar eğitekte bu soruları yanıtlayacak kaç kişi var diye sormuş sanırım ordakilerin illerdeki biligisayar işlerini koordine etmek gibi bir yükü yok ama bu sorunun cevabı sıfır yada belki bir kişi olurdu
da bunu niye sordunuz onuda anlamadım
ösym deki yetkililer her sene öss ye önce kendileri girmiyor ki
ve sayın bilgili arkadaşlarımdan böyle sorumu olur diyenlerden birer örnek soru rica edicem sevabına
bu sorularla temel donanım ve ağ anlamında kasacak seviyede olmasada bilgi sorulmuştur.son 40 soruda formasyon bilgisine yönelikti isteğiniz nedir ki WYGOTSKI'nin gelmesi ise kendisi merhum oldu eğer eğitek gene kısayollardan sorsun istiyorsanız o zaman cevap bile yazmayın olurmu hocalarım
şimdi bunlar ışığında cevaplarınız bekliyorum
bu arada bazı arkadaşlar eğitekte bu soruları yanıtlayacak kaç kişi var diye sormuş sanırım ordakilerin illerdeki biligisayar işlerini koordine etmek gibi bir yükü yok ama bu sorunun cevabı sıfır yada belki bir kişi olurdu

ösym deki yetkililer her sene öss ye önce kendileri girmiyor ki