Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Ebaya otomatik giriş yapma ?

Konu, 'EBA - Eğitim Bilişim Ağı' kısmında mebbis tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. mebbis

    mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    10 Ekim 2010
    Mesajlar:
    533
    Beğeni:
    2
    Arkadaşlar iyi günler.
    bir sorum olacaktı. Eba'ya Flash belleğimdeki bir dosyaya tıklayıp KULLANICI ADI VE ŞİFRE GİRMEDEN otomatik giriş yapabileceğim bir dosya oluşturmanın bir yolu varmı.
    Yani tahtada öğrenci önünde şifre girmemek için flash bellekten dosya ile giriş yapmak istiyoruz.
    Not: Atak bu işi yapıyor demeyin. biliyorum fakat ben sadece eba giriş işlemi için istiyorum.

    Bilen varsa yardımlarınız bekliyorum
     
  2. mebbis

    mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    10 Ekim 2010
    Mesajlar:
    533
    Beğeni:
    2
    Yokmu çözüm
     
  3. zodiac

    zodiac Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    27 Nisan 2008
    Mesajlar:
    2.381
    Beğeni:
    31
    :roll:
     
  4. impetus23

    impetus23 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    8 Eylül 2009
    Mesajlar:
    521
    Beğeni:
    1
    ben küçük bi prg yaptım bunun için, şifreyi hafızaya kopyalıyor, yapıştırıyorsunuz.. böyle bişey deneyebilirsiniz
     
  5. cahraz

    cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    6 Mart 2008
    Mesajlar:
    516
    Beğeni:
    12
    tesadüf bugun bir hoca sordu ama çözümü aklıma gelmedi.sadece eba için
     
  6. sertokus

    sertokus Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    17 Eylül 2013
    Mesajlar:
    1.766
    Beğeni:
    119
    Hotkey ile kendin Yaz. Yönerge var zaten kurunca. Sonra onu exe yaparsın. İşlem tamam

    3 5 satırı geçmez tahminim.

    Run. Send, sleep, tab tuşu gibi bir kaç komutla halledersin
     
  7. nosTRa

    nosTRa Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    2.227
    Beğeni:
    24
    Hocam pardus ETAP projesinde usb anahtar oluşturma ve bu anahtar ile oturum açma ve otomatik EBA ya giriş mevcut.
     
    sapphire bunu beğendi.
  8. mebbis

    mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    10 Ekim 2010
    Mesajlar:
    533
    Beğeni:
    2
    Programı ekleyebilirmisin yada özelden gönderebilirsen
     
  9. cahraz

    cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    6 Mart 2008
    Mesajlar:
    516
    Beğeni:
    12
    bende alabilirsem ii olur hotkeyden bulamadım
     
  10. elrond

    elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    20 Haziran 2007
    Mesajlar:
    2.569
    Beğeni:
    59
    Kod:
    Loginname = eba kullanıcı adın
    Password = eba şifren
    URL = http://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/
    WB := ComObjCreate("InternetExplorer.Application")
    WB.Visible := True
    WB.Navigate(URL)
    While wb.readyState != 4 || wb.document.readyState != "complete" || wb.busy 
    Sleep, 10
    wb.document.getElementById("tmp").value := Loginname
    wb.document.getElementById("password").value := Password
    wb.document.getElementById("login").click()
    return
    
    AUTOHOTKEY(ahk) programınızı kurun sonra masaüstüne sağ tık-yeni-autohotkey script i seçin. sonra dosyayı notepad de açıp yukarıdaki kodu yapıştırın. VE en baştaki satırlardaki kullanıcı adı ve şifreyi kendinize göre düzenleyin ardından kaydedip çıkın. sonra oluşturduğunuz dosyaya sağ tık compile script seceneği yapınca dosya exe olacak...ardından flasha atıp çalıştırın.işlem tamam
     

    Ekli Dosyalar:

    • 1.PNG
      1.PNG
      Boyut:
      6,3 KB
      Okunma:
      1.568
    • 2.PNG
      2.PNG
      Boyut:
      45 KB
      Okunma:
      1.559
    kendir_li bunu beğendi.
  11. aitor

    aitor Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    18 Nisan 2007
    Mesajlar:
    531
    Beğeni:
    10
    Teşekkürler. :+1:
     
  12. elrond

    elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    20 Haziran 2007
    Mesajlar:
    2.569
    Beğeni:
    59
    windows 8.1 ve 10 da sorunsuz çalıştı, denendi...7 yi bilmiyorum ama çalışması gerek...güle güle kullanın.
     
  13. ersun

    ersun Aktif Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    120
    Beğeni:
    0
    aynı programla eokul içinde yapabiliriz değil mi?
     
  14. cahraz

    cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    6 Mart 2008
    Mesajlar:
    516
    Beğeni:
    12
    su an deneyecem ama merak ettiğim chrome daha fazla kullanılıyor okulda chrome yazdığımda hata veriyor.ie yerine.googlechrome yazıyorum.bilmediğim şeklimi var
     
  15. impetus23

    impetus23 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    8 Eylül 2009
    Mesajlar:
    521
    Beğeni:
    1
  16. vbs

    vbs Aktif Üye

    Kayıt:
    26 Ekim 2009
    Mesajlar:
    142
    Beğeni:
    0

    Bunu chromeda nasıl açtırabiliriz.
     
  17. ersun

    ersun Aktif Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    120
    Beğeni:
    0

    arkadaşlar bu kodu morpa kampüs için ayarlaya bilen varmı ben yapamadım bi yardımcı olurmusunuz.
     
  18. marchriuz

    marchriuz Aktif Üye

    Kayıt:
    25 Şubat 2014
    Mesajlar:
    107
    Beğeni:
    2
  19. blackpeace123

    blackpeace123 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    2 Ekim 2007
    Mesajlar:
    871
    Beğeni:
    8
  20. ersun

    ersun Aktif Üye

    Kayıt:
    3 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    120
    Beğeni:
    0
    hadi elrond hocam sen yaparsın bunu :roll:
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal