EBA'daki ilginç video

Kodla Büyü
son zamanlarda dizilerin girişlerini de bu şekilde yapmaya başladılar hocam güzel bir efekt

Resimlerde istenilen kareleri kesip ayrı katmanlara ayırıyorlar. Zemin ile kat kat framelerin hareket hızları da birbirinden farklı olduğu için 3 boyutlu gibi gözüküyor. Muhtemelen adobe premier ayarında bir programla yapılmıştır.

----
ekleme: yalnız dikkatimi çeken şu hareket esnasında tek açılı bir fotoğrafta olmayan görüntüler de bir şekilde gözükür hale gelmiş 3b sahnelerde. Onu nasıl becerdiler acaba.

omd' Alıntı:
Resimlerde istenilen kareleri kesip ayrı katmanlara ayırıyorlar. Zemin ile kat kat framelerin hareket hızları da birbirinden farklı olduğu için 3 boyutlu gibi gözüküyor. Muhtemelen adobe premier ayarında bir programla yapılmıştır.
Hocam çok güzel yapmış kim yapmışsa. Bu konuyu anlatan bir video, döküman vs aradım ama bulamadım. Ama güzel şeyler yapılabilir bu teknikle.

alonewolfselman' Alıntı:
Adobe After Effect :)
evet benim de çok hoşuma gitti güzel olmuş. Web sitesine okulun böyle bir tanıtımını yapan video koysam müdürün çok hoşuna gider.eğer bu programla yapılıyorsa Adobe after Effect öğrenmem lazım

BBNET
Geri