Ödev havuzu olabilse keşke. Öğrenci fotoğrafını çekip 1.hafta ödev havuzuna yüklese, öğrenciler birbirinin ödevini görmese ve öğretmen de topluca ödevlerin hepsini görse. Çok mu şey istedim
detay verir misiniz hocam. Nasıl yani dosya ekleme gibi bir şey miGoogle form kullanılabilir.
Var ama eba dışına çıkmak istemiyorum. Öğrenciler çok dağılıyor farklı platformlar oldukçaGoogle classroomda buna benzer özellikler var diye biliyorum hocam.
Bu bana mantikli geldi.genel bir mesaj atıp oraya mesajla dönmesini sağlayabilirsiniz hocam.
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgi için hocam.Google form oluşturup, dolduran kişiden dosya yüklemesi istenebiliyor.
mektup nerde hocam ?Hocam ben mektup kısmından öğrencilerime mesaj atıyorum.Onlarda karşılık olarak ödevlerini atıyorlar.Daha çok yeni oldukları için böyle başladık.başla yükleme özelliği var.
Çalışmalar kısmında cevap ver gibi bir fonksiyon yok maalesef.İyi günler arkadaşlar, size sormak istediğim bi konu var. Öğretmenlerin vermiş olduğu ödevleri, eba üzerinden öğrenci tamamlayıp nasıl öğretmene gönderecek? Ben aradım fakat bulamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim![]()