abdal Üye Mesajlar 217 29 Mart 2016 #1 Değerli arkadaşlar ben uzaktan Fatih Projesi - Ağ Altyapısı Semineri ne kabul edildim. Dersler açılmıyor yardım lütfen!! Ekli dosyalar Adsız.jpg 34.3 KB · Görüntüleme: 656
Değerli arkadaşlar ben uzaktan Fatih Projesi - Ağ Altyapısı Semineri ne kabul edildim. Dersler açılmıyor yardım lütfen!!
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 29 Mart 2016 #2 bende izlerken kitlendim biraz evvel
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 29 Mart 2016 #3 hatta internetin bile hesabı şaştı şuan
abdal Üye Mesajlar 217 29 Mart 2016 #4 Sayın Hocam bende hiç açılmıyor. Bir haftadır aynı sorun var ve eğitimin süresi de az kaldı ayın 4 de bitecek!
Sayın Hocam bende hiç açılmıyor. Bir haftadır aynı sorun var ve eğitimin süresi de az kaldı ayın 4 de bitecek!
kily Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,221 29 Mart 2016 #5 ya hocam chorela biraz bekletiyor ama açıyor
memcom Site Gezgini Mesajlar 66 29 Mart 2016 #8 Aksam 9 dan sonra hep bu şekilde oluyor. Öğlen girin açılıor hep o zaman. Bunun sınavı olacakmı ben bitirdim sınav cıkmıyor
Aksam 9 dan sonra hep bu şekilde oluyor. Öğlen girin açılıor hep o zaman. Bunun sınavı olacakmı ben bitirdim sınav cıkmıyor