5a ve 5b ye matematiğine Ayşe öğrtmn
5c matematiğine Zeynep öğretmen giriyor
5b ve 5c Türkçesine Ahmet,
5a ya Mehmet giriyor.

Siz nasıl yapıyorsunuz, benim kafam çok karıştı çözemiyorum , sağlıklı düşünemiyorum

Arkadaşlar yeni eba saatlerine göre ders programı yapacağım, daha doğrusu bir taslak yaptım ama kafam çok karıştı,,mesela atıyorum
5a ya Mehmet giriyor.
zoomdan ıd verirken nasıl olacak, her öğretmenin sabit ıd si mi olsun, öğrenci hangi öğretmenin dersine girecekse o dersin ıd si ve şifresi ile mi girsin
Yoksa 5.sınıflara ait bir ıd ve şifre oluştursam ama bu kezde öğretmenler ve öğrenciler aynı derste mi çakışacak
Siz nasıl yapıyorsunuz, benim kafam çok karıştı çözemiyorum , sağlıklı düşünemiyorum![]()
hocam zoomdan link verme ve parola sadece ilkokul öğretmenleri için geçerliArkadaşlar yeni eba saatlerine göre ders programı yapacağım, daha doğrusu bir taslak yaptım ama kafam çok karıştı,,mesela atıyorum
5a ya Mehmet giriyor.
zoomdan ıd verirken nasıl olacak, her öğretmenin sabit ıd si mi olsun, öğrenci hangi öğretmenin dersine girecekse o dersin ıd si ve şifresi ile mi girsin
Yoksa 5.sınıflara ait bir ıd ve şifre oluştursam ama bu kezde öğretmenler ve öğrenciler aynı derste mi çakışacak
Siz nasıl yapıyorsunuz, benim kafam çok karıştı çözemiyorum , sağlıklı düşünemiyorum![]()
zoomdan harici canlı ders tanımlama işi ilkokul öğretmenlerinin kendi sorumluluğunda hocam.siz eğer idareciyseniz sadece ortaokulu ya da liseyi eba üzerinden planlayacaksınız.Arkadaşlar yeni eba saatlerine göre ders programı yapacağım, daha doğrusu bir taslak yaptım ama kafam çok karıştı,,mesela atıyorum
5a ya Mehmet giriyor.
Asc ders dağıtım programı kullanıyorum. Öncelikle EBA derslerini dağıtıyorum. Sonra EBA'yı kilitleyip ZOOM derslerini dağıtıyorum. ZOOM derslerinin sonunda Z harfi var. Öğretmen ve öğrenci programa bakınca dersin ZOOM mu EBA mı olduğunu anlıyor. Her sınıfın whatsapp grubu var. Öğretmen ZOOM u açınca ID ve parolayı whatsapptan ilgili sınıfın grubuna atıyor. Ve katılım gerçekleşiyor. İsteyen hocalarda id ve parola sabitleyebilir ve gruptan bir kez duyursa yeter. Bizde işler bu şekilde sorunsuz yürüyor.
bizim müdür yardımcımız sınıfları birleştirdi böylece eba canlı derstten kayıpsız bütün sınıflar yararlanabiliyor. Örneğini payşayım umarım işe yarar