06muhasebeci
Üye
arkadaşlar EBA YAZILIM GELİŞTİRME UZMANLIĞI UZAKTAN EĞİTİM KURSU nda videolar yeşil tik almıyor. kursu bitirenler yardımcı olabilir mi
.net anlatıyorlardı galiba bu kursta. Pandemi sürecinde uzaktan verilen kursların çoğunu meraktan aldım. Çoğunluk konular en temel giriş seviyelerinde. Orta ya da ileri düzey bilgi pek yok. Bir tek Cisco eğitimlerinde zorlandım. O da ilgi alanıma girmediği için hiç bir bilgim olmayan bir alandı. Alana ilgisi olan birisi Cisco ağ eğitimlerini daha iyi değerlendirebilir. Onlara lafım yokbu kursun getirisi ne acaba
tarayıcınızın internet geçmişini temizlediğinizde de tik sorunu çözülüyor.arkadaşlar EBA YAZILIM GELİŞTİRME UZMANLIĞI UZAKTAN EĞİTİM KURSU nda videolar yeşil tik almıyor. kursu bitirenler yardımcı olabilir mi
Teşekkürler hocam.Chrome için video speed controler diye bir uzantı var yüklemenizi tavsiye ederim , hızlandırarak çok hızlı bir şekilde yeşil tık sorununu çözebilirsiniz sonra videoları izleme işini yaparsınız veya indirerek müsait zamanlarda izlersiniz.
Chrome için video speed controler diye bir uzantı var yüklemenizi tavsiye ederim , hızlandırarak çok hızlı bir şekilde yeşil tık sorununu çözebilirsiniz sonra videoları izleme işini yaparsınız veya indirerek müsait zamanlarda izlersiniz.