Eba Vsınıf Et. Tahta Uygulamasını indirmek için;

Kodla Büyü
proje uygulamaya geçmeden önce test edilmiş olması gerekir.bu sanki sonradan yapılmış.Bir de sanırım bunu programlayan turk degil.çünkü ingilizce yazmış veya inglizce kaynaktan yazmış olabilir.

ben faz1'de kurdum...çalıştı...ama tabletten ekran aktarımı yaptığımda sorun çıkıyor

Arkadaşlar tablete vsınıf açınca çevrimdığı açılıyor.

sınıflara basınca hata oluştu lütfn sonra deneyin diyor

havefun' Alıntı:
Arkadaşlar tablete vsınıf açınca çevrimdığı açılıyor.

sınıflara basınca hata oluştu lütfn sonra deneyin diyor

yokmu yardım edebilecek.tablet etkinleştirildi.güncellme aldı.ama vsınıf açınca sınıflarda hata diyor.sonra deneyin diyor.aynı okuldan başka ögretmende öyle değil .etab4.eba hesap yüklü

aynı sorunlar yapabilen varmı? tab4ler güncelleme almadı fatih ağına bağlanmıyor baska bir netle denedim olmadı

Buradaki VSınıf yazılımını indirip kendi imajıma dahil ettim. Dosya adında her ne kadar V Sınıf V2 yazsa da program aslında 1.x sürümü.

Oluşturduğum imajımı 30 dan fazla tahtaya kurduktan sonra son tahtaya geldiğimde tahtaya VSINIF kurulu olduğunu gördüm. Çalıştırdığımda tam ekran açılmayan V SINIF 2.x sürümü olduğunu gördüm. Ancak şuan bütün aramalarıma karşın indirilebilir bir VSINIF 2.x 'i bulamıyorum. Bu tahtaya bu nerden nasıl yüklendi bilmiyorum ama çoğumuzun kullanmış olduğu ve konuda paylaşılan v sınıf güncel değil. Elinde V2 olan varsa paylaşabilir mi?

BBNET
Geri