EBA tanıtımı yapanlar kimler?

Kodla Büyü
Benimkisi ocak ayına sarkabilir üzgünüm bakanlık bu kadar kısa sürede bu kadar konuyu anlatabileceğimizi düşünemez heralde
gece rüyasında mı gördü nedir

klebsiella' Alıntı:
Benimkisi ocak ayına sarkabilir üzgünüm bakanlık bu kadar kısa sürede bu kadar konuyu anlatabileceğimizi düşünemez heralde
gece rüyasında mı gördü nedir
hocam benimki 20-30 dakika arası bişey sürdü menüleri tanıttım bi kaç tane örnek videolardan dökümanlardan gösterdim sadece o kadar... sandığınız kadar uzun sürecek bişey yok

ben de hem kendi okulumda hem de yine bana verilen başka bir okulda yaptım
ikisi de harika geçti çok şükür
öğretmen arkadaşlar ilgiliydiler baya.
bir de sizin vereceğiniz örnekler güzel olursa çok güzel olur.
özellikle e-içerik kısmı önemli bence. gerçekten güzel şeyler var...
her menüyü tanıtın derslere göre içeriklerden bahsedin, şifre almayı ve paylaşımı gösterin, dosya ebayı kullanmayı gösterin.

Ebayı tanıtan bir sunu yaparak işe başlayabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Sunuda köprüler oluşturarak resim tıklayarak EBA'daki o sayfaya bağlandım vs. Ardından EBA'ya şifre ile giriş yaptım. Belli sayfalara değindim. Sunuyu burada yayınlayacaktım. Fakat 6MB büyük olduğu için site izin vermedi.

Bende yaptım hocam. Öncelikle eba ya girişi yaptık. içerikleri anlattım ,her dersle ilgili. kendi branşları ile ilgili neler var. Ne yapabilirler onları tanıttım. Bir tane örnek ders seçip içerik ekleme konu anlatımı nasıl olur video ve sesleri nasıl kullanır örnekledik. 2 saat sürdü toplantı . Açık konuşmak gerekirse çok ilgilenmediler. Yapan derste kullanan kullanıyor zaten. kullanmak istemeyen binbirtürlü bahane uyduruyor yani. İlgilenenler bazen soru soruyor arada tenefüsle de ama çogunluğun umrunda değil eba. Bu da bir gerçek. :wink: :wink:

BBNET
Geri