Arkadaşlar, bir kısmımız EBA portalını aktif olarak kullanıyor. Ben yaprak test, konu testi veya sınav gibi etkinlikleri arada EBA üzerinden öğrencilerime uyguluyorum. Sonuçları rapor alıyorum. Zamandan tasarruf, kağıttan tasarruf, verimlilik gibi vs. avantajları var. Fakat TEST hazırlarken EBA'da özellikle Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi konuları ile ilgili yeterli soru yer almadığını farkettim. Biz BT öğretmenleri olarak konu ve kazanımlar ile ilgili soru ekleyebiliriz ve böylece ciddi anlamda bir soru havuzu oluşur. Sanırım EBA'daki bu cevheri herkes atlıyor. Ben zaman içinde soru eklemiştim.
Sizlerin de soru ekleme desteği ile EBA'yı daha aktif kılabilir ve sınav ve ölçme değerlendirme etkinliklerimizi daha verimli gerçekleştirebiliriz.
Soru Ekleme ekranı aşağıdaki gibidir:
Zamanı olan arkadaşların katkı sunacağından eminim. Herkese kolaylıklar dilerim.
Sizlerin de soru ekleme desteği ile EBA'yı daha aktif kılabilir ve sınav ve ölçme değerlendirme etkinliklerimizi daha verimli gerçekleştirebiliriz.
Soru Ekleme ekranı aşağıdaki gibidir:

Zamanı olan arkadaşların katkı sunacağından eminim. Herkese kolaylıklar dilerim.