baron38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 7 Eylül 2021 #1 9.Sınıfları EBA-Gruplar bölümünden tekleyemiyorum. "Şube Ekle" butonunda sınıflar 10.sınıflardan başlıyor. Herkeste mi böyle acaba? Ekli dosyalar Adsız.jpg 36.1 KB · Görüntüleme: 21
9.Sınıfları EBA-Gruplar bölümünden tekleyemiyorum. "Şube Ekle" butonunda sınıflar 10.sınıflardan başlıyor. Herkeste mi böyle acaba?
lothbrok Site Gezgini Mesajlar 56 7 Eylül 2021 #2 Ortaokuldayım, aynı sorun bende de var hocam. Hatta bazı şubeler birden fazla görünüyor. Sene başı olduğu için diye düşündüm. Zamanla düzelir sanırım
Ortaokuldayım, aynı sorun bende de var hocam. Hatta bazı şubeler birden fazla görünüyor. Sene başı olduğu için diye düşündüm. Zamanla düzelir sanırım
baron38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 10 Eylül 2021 #3 lothbrok' Alıntı: Ortaokuldayım, aynı sorun bende de var hocam. Hatta bazı şubeler birden fazla görünüyor. Sene başı olduğu için diye düşündüm. Zamanla düzelir sanırım Genişletmek için tıkla ... İl koordinatörüne soyledim, Düzelttirdi...
lothbrok' Alıntı: Ortaokuldayım, aynı sorun bende de var hocam. Hatta bazı şubeler birden fazla görünüyor. Sene başı olduğu için diye düşündüm. Zamanla düzelir sanırım Genişletmek için tıkla ... İl koordinatörüne soyledim, Düzelttirdi...