eba kurs sınıf tanımlama?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yes_im
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yes_im

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, eba kurs üzerinden sınıf tanımlamak için kursun başlangıç tarihi ve bitiş tarihini girince "bu değerler geçerli değil " uyarısını veriyor??
Sorun ne olabilir? Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.

yes_im' Alıntı:
arkadaşlar, eba kurs üzerinden sınıf tanımlamak için kursun başlangıç tarihi ve bitiş tarihini girince "bu değerler geçerli değil " uyarısını veriyor??
Sorun ne olabilir? Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.
İnternet explorer m kullanıyorsunuz? Başka bir tarayıcıda deneyebilir misiniz?

Şimdi Chrome dan denedim, altına örnek tarih yazmamşlardı sabah, ama şimdi Oluşturdu, teşekkürler

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında sınıf oluştururken kursun başlangıç ve bitiş tarihlerini girerken tarihlerin arasına "/" işareti konulursa ve Chrome’dan giriş yapılırsa hata vermez.

yes_im' Alıntı:
Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.
başlangıç ve bitiş tarihini aynı yazmışsınız.
Bitiş tarihi okulun bitiş tarihine yakın bir tarih yazın
10/06/2016 yazın

mystreous' Alıntı:
yes_im' Alıntı:
Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.
başlangıç ve bitiş tarihini aynı yazmışsınız.
Bitiş tarihi okulun bitiş tarihine yakın bir tarih yazın
10/06/2016 yazın
Hocam örnek tarih yazımında / işareti olması gerekiyormuş, bugün başlangıç ve bitiş tarihlerini / işareti ile girince kaydetti,

arkadaşlar, mesela okula başka okuldan yeni bir öğrenci geldi, eba kursa kaydı nasıl olacak? Bir de öğrenciyi sınıftan çıkar deyince direkt kurstan çıkartıyor, öğrenci sınıf değiştirme olayını göremedim....

Bir öğrenci bir sınıfa atanabiliyor bu sorun giderilecek mi acaba? Mat-Fen-Türkçe ve Mat-Fen-Bilişim öğrencileri türkçe olan sınıfa atadığımda bilişime atayacak öğrenci kalmıyor.Excelde düzenleyip liste çıkarıyorum ama sistemde sıkıntı var nasıl olacak bilemiyorum.

compteach06' Alıntı:
Bir öğrenci bir sınıfa atanabiliyor bu sorun giderilecek mi acaba? Mat-Fen-Türkçe ve Mat-Fen-Bilişim öğrencileri türkçe olan sınıfa atadığımda bilişime atayacak öğrenci kalmıyor.Excelde düzenleyip liste çıkarıyorum ama sistemde sıkıntı var nasıl olacak bilemiyorum.

hocam problemi çözebildiniz mi? bizde de bir kaç dersta ekleyecek öğrenci listesini göremiyoruz

KeRASuS_28' Alıntı:
compteach06' Alıntı:

hocam problemi çözebildiniz mi? bizde de bir kaç dersta ekleyecek öğrenci listesini göremiyoruz
Ne yazık ki hocam çözemedim.İlçe Milli Eğitime sordum o sistemi takmayın evraklarınız tam olsun yeter dediler.

compteach06' Alıntı:
KeRASuS_28' Alıntı:
compteach06' Alıntı:

Ne yazık ki hocam çözemedim.İlçe Milli Eğitime sordum o sistemi takmayın evraklarınız tam olsun yeter dediler.

hocam eba hata bildirimi yaptınız mı? onlarla herhangi bir iletişimiz oldu mu? (süreci öğrenmek istediğimden)

KeRASuS_28' Alıntı:
compteach06' Alıntı:
KeRASuS_28' Alıntı:
compteach06' Alıntı:

hocam eba hata bildirimi yaptınız mı? onlarla herhangi bir iletişimiz oldu mu? (süreci öğrenmek istediğimden)
Hocam Eba'ya hata bildiriminde bulunmadım.

Re: eba kurs

arkadaşlar tüm öğrencilerin eba şifreleri var. öğretmen girişiyle girdiğimde öğrencileri görüp sınıf ya da grup oluşturamıyorum. her sınıfta 1 kişi çıkıyor bazı sınıflarda birden fazla tanımlı nasıl düzeltebilirim benden mi kaynaklı bu sorun anlamadım.

BBNET
Geri