İnternet explorer m kullanıyorsunuz? Başka bir tarayıcıda deneyebilir misiniz?yes_im' Alıntı:arkadaşlar, eba kurs üzerinden sınıf tanımlamak için kursun başlangıç tarihi ve bitiş tarihini girince "bu değerler geçerli değil " uyarısını veriyor??
Sorun ne olabilir? Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.
başlangıç ve bitiş tarihini aynı yazmışsınız.yes_im' Alıntı:Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.
Hocam örnek tarih yazımında / işareti olması gerekiyormuş, bugün başlangıç ve bitiş tarihlerini / işareti ile girince kaydetti,mystreous' Alıntı:başlangıç ve bitiş tarihini aynı yazmışsınız.yes_im' Alıntı:Örnek 12/10/2015, 12.10.2015 yazdım ama kabul etmedi.
Bitiş tarihi okulun bitiş tarihine yakın bir tarih yazın
10/06/2016 yazın
Hocam onu bende tam olarak anlayamadım ,ama sınıf oluşturup sınıfa ders - öğretmen ve öğrenci kaydettikeridim' Alıntı:Sınıf tanımlamanin amacı ne?
compteach06' Alıntı:Bir öğrenci bir sınıfa atanabiliyor bu sorun giderilecek mi acaba? Mat-Fen-Türkçe ve Mat-Fen-Bilişim öğrencileri türkçe olan sınıfa atadığımda bilişime atayacak öğrenci kalmıyor.Excelde düzenleyip liste çıkarıyorum ama sistemde sıkıntı var nasıl olacak bilemiyorum.
Ne yazık ki hocam çözemedim.İlçe Milli Eğitime sordum o sistemi takmayın evraklarınız tam olsun yeter dediler.KeRASuS_28' Alıntı:compteach06' Alıntı:Bir öğrenci bir sınıfa atanabiliyor bu sorun giderilecek mi acaba? Mat-Fen-Türkçe ve Mat-Fen-Bilişim öğrencileri türkçe olan sınıfa atadığımda bilişime atayacak öğrenci kalmıyor.Excelde düzenleyip liste çıkarıyorum ama sistemde sıkıntı var nasıl olacak bilemiyorum.
hocam problemi çözebildiniz mi? bizde de bir kaç dersta ekleyecek öğrenci listesini göremiyoruz
compteach06' Alıntı:Ne yazık ki hocam çözemedim.İlçe Milli Eğitime sordum o sistemi takmayın evraklarınız tam olsun yeter dediler.KeRASuS_28' Alıntı:compteach06' Alıntı:Bir öğrenci bir sınıfa atanabiliyor bu sorun giderilecek mi acaba? Mat-Fen-Türkçe ve Mat-Fen-Bilişim öğrencileri türkçe olan sınıfa atadığımda bilişime atayacak öğrenci kalmıyor.Excelde düzenleyip liste çıkarıyorum ama sistemde sıkıntı var nasıl olacak bilemiyorum.
hocam problemi çözebildiniz mi? bizde de bir kaç dersta ekleyecek öğrenci listesini göremiyoruz
Hocam Eba'ya hata bildiriminde bulunmadım.KeRASuS_28' Alıntı:compteach06' Alıntı:Ne yazık ki hocam çözemedim.İlçe Milli Eğitime sordum o sistemi takmayın evraklarınız tam olsun yeter dediler.KeRASuS_28' Alıntı:compteach06' Alıntı:Bir öğrenci bir sınıfa atanabiliyor bu sorun giderilecek mi acaba? Mat-Fen-Türkçe ve Mat-Fen-Bilişim öğrencileri türkçe olan sınıfa atadığımda bilişime atayacak öğrenci kalmıyor.Excelde düzenleyip liste çıkarıyorum ama sistemde sıkıntı var nasıl olacak bilemiyorum.
hocam eba hata bildirimi yaptınız mı? onlarla herhangi bir iletişimiz oldu mu? (süreci öğrenmek istediğimden)