Eba kitap yükleme hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sumunu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tablet güvenlik amacıyla talebiniz bilinmeyen kaynaklardan alınan.... diyerek ebadan kurulum yapmıyor. sebebini bilen?

bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeyi aktifleştirmeniz lazım> güvenlik sekmesinden ama o da büyük ihtimalle kilitlidir :)

Ayarlar-Kullanıcılar bölümünden yeni kullanıcı ekleyince Güvenlik sekmesi açılıyor biz o sorunu bu şekilde hallettik okulumuzda.

tumenbatur' Alıntı:
Ayarlar-Kullanıcılar bölümünden yeni kullanıcı ekleyince Güvenlik sekmesi açılıyor biz o sorunu bu şekilde hallettik okulumuzda.
evet araştırınca böyle bi yol var. Ancak bu hata nasıl farkedilmez. Bu tabletleri alan bakanlıkta biri ebadan hiç mi uygulama denememiş.

Bende yeni kullanıcı ekleyerek ebadan uygulamaları indirebiliyorum. Bunu diğer öğretmenlere de anlatıp onların da indirmesini sağlayacağım. Bazı öğretmen arkadaşlar da google play den bir program indirmişler, onunla facebooka ve diğer yasaklı sitelere girebiliyorlarmış. Bunun bir yaptırımı var mıdır acaba bilen varmı? Ben yükleyin demem, mesuliyet kabul etmem dedim onlara da.

BBNET
Geri