EBA için okulumda tanıtım yapacağım YARDIM!!!

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
EBA tanıtımı ile ilgili yarın okulda tanıtım semineri yapacağım ama doldurmamız gereken rapor dışında ayrıca yoklama alacakmıyım?? yada bu işi belgelendirmek için nasıl bir yol izlemeliyim??

deneyimli ve bu bilgilendirme seminerini vermiş arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Hocam öğretmen arkadaşlar için imza sirküsü hazırlayınız.
Toplantıyla ilgili fotoğraf çekin.
Faaliyet Kontrol Listesi diye bir ek var onu doldurun sizle birlikte okul müdürünüz de mühürlü olacak şekilde imzalasın.
Web sitenizde veya EBA portalda da toplantınıza ait haber paylaşın..(Tercihe göre)
Bütün bilgileri evrakları hem aylık raporunuza yazın hem de il/ilçe koordinatörüne mail olarak gönderin.

dengem' Alıntı:
Faaliyet Kontrol Listesi diye bir ek var onu doldurun sizle birlikte okul müdürünüz de mühürlü olacak şekilde imzalasın.
Web sitenizde veya EBA portalda da toplantınıza ait haber paylaşın..(Tercihe göre)
Bütün bilgileri evrakları hem aylık raporunuza yazın hem de il/ilçe koordinatörüne mail olarak gönderin.
teşekkürler.. :++:

dengem' Alıntı:
Faaliyet kontrol listesini ekleyebilir misiniz arkadaşlar?

bugün de bizim okula geldi yazı.öğretmenlere önceden haber verin, en az 3 resim çekin, yoklama alın gibi şeyler yazıyor.
ama ne konu içeriği var, ne de bu seminerin kaç saat verileceği.eğitim görevlisinin görevli izinli sayılması demişler.ama seminer başlama saatine okul çıkış saatini yazmışlar.bu nasıl iş anlamadım :shock:

svbarut' Alıntı:
bugün de bizim okula geldi yazı.öğretmenlere önceden haber verin, en az 3 resim çekin, yoklama alın gibi şeyler yazıyor.
ama ne konu içeriği var, ne de bu seminerin kaç saat verileceği.eğitim görevlisinin görevli izinli sayılması demişler.ama seminer başlama saatine okul çıkış saatini yazmışlar.bu nasıl iş anlamadım :shock:

Eğer tutanak hazırlanacaksa oraya ders saatine okul çıkışını yazarsınız.Denetleyecekler mi ki hocam :)

1. Katılımcıların imza listesi.
2. Matbu form. (mühürlü olacak) Bu form tanıtımı yapan formatör ve ilçeden gelen formatör tarafından imzalanacak.
Tanıtımda bir sunu hazırlarsan işin kolaylaşır. Burada benim kullandığım sunuyu paylaşmak isterdim. Fakat 7MB olduğu için kabul etmedi.

BBNET
Geri