eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,753 27 Mart 2020 #1 Arkadaşlar eba'ya giriş ile ilgili olarak öğrenci ve öğretmenler ne zaman girebiliyor?
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,683 27 Mart 2020 #4 Ben öğretmen saatlerinde denedim ama açmadı. Sizin saatiniz değil diye. Denediğim saat akşam 22 ve sabah 8 di.
Ben öğretmen saatlerinde denedim ama açmadı. Sizin saatiniz değil diye. Denediğim saat akşam 22 ve sabah 8 di.
nese1982 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,969 27 Mart 2020 #6 tvlsv' Alıntı: İlkokul öğrencileri çizelgede neden yok acaba? Genişletmek için tıkla ... bana da tanıdıklardan cok soruyolar. neden acaba
tvlsv' Alıntı: İlkokul öğrencileri çizelgede neden yok acaba? Genişletmek için tıkla ... bana da tanıdıklardan cok soruyolar. neden acaba
Ü Üye silindi 110801 Misafir 28 Mart 2020 #7 acipinarli' Alıntı: Ben öğretmen saatlerinde denedim ama açmadı. Sizin saatiniz değil diye. Denediğim saat akşam 22 ve sabah 8 di. Genişletmek için tıkla ... Aynen takip
acipinarli' Alıntı: Ben öğretmen saatlerinde denedim ama açmadı. Sizin saatiniz değil diye. Denediğim saat akşam 22 ve sabah 8 di. Genişletmek için tıkla ... Aynen takip
B btrankara Üye Mesajlar 20 28 Mart 2020 #8 Bakan bugün açıkladı.Eba ilkokul 3. ve 4. Sınıflara da acilacak diye.