zkz Aktif Üye Mesajlar 200 27 Mart 2020 #1 Arkadaşlar ebada öğrenciye yollanan test çalışması açılmıyor. Gri ekran geliyor ve test açılmıyor. sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar ebada öğrenciye yollanan test çalışması açılmıyor. Gri ekran geliyor ve test açılmıyor. sebebi ne olabilir?
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 27 Mart 2020 #2 Aynı sorunla karşı karşıyayız. Öğrenciye konu anlatımı gönderince, öğrenci açabiliyor. Ancak alıştırma gönderince öğrenci açamıyor
Aynı sorunla karşı karşıyayız. Öğrenciye konu anlatımı gönderince, öğrenci açabiliyor. Ancak alıştırma gönderince öğrenci açamıyor
O ogretmen_pc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 608 28 Mart 2020 #3 hocam çalışma olarak neler gönderiyorsunuz paylaşabilir misiniz?
X xalfaa Üye Mesajlar 229 29 Mart 2020 #4 zkz' Alıntı: Arkadaşlar ebada öğrenciye yollanan test çalışması açılmıyor. Gri ekran geliyor ve test açılmıyor. sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorunla ben de uğraşıyorum. Benim ekranımda testi açıyorum sıkıntı yok fakat öğrenci açamıyor.
zkz' Alıntı: Arkadaşlar ebada öğrenciye yollanan test çalışması açılmıyor. Gri ekran geliyor ve test açılmıyor. sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorunla ben de uğraşıyorum. Benim ekranımda testi açıyorum sıkıntı yok fakat öğrenci açamıyor.
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,802 29 Mart 2020 #5 internet explorer ile deneyin veya firefox ile
M mse Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,603 29 Mart 2020 #6 Sorun düzelmiş gibi bugün. Anlık ve sistemsel olabilir