EBA FLASH KİLİDİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svbarut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ankara da verilen fatih eğitmenliği kursunda eba üzerinden tahta için flash kiliti oluşturma anlatılmıştı. gidenler varsa bilir. atak yazılımıyla aynı görevi yapıyor.programı kurarken sertifika alma sihirbazında özel anahtar için parolayı soruyor.ve buradan sonra ilerleyemiyorum. işlemin nasıl yapıldığını hatırlayanınız varsa yazabilir misiniz.

bende duydum bunu ama hiç bir bilgim yok, buraya kadar neler yaptığınızı anlatır mısınız

program bu hocam. önce eba ya giriş yapıyorsunuz.flash bellek bilgisayarınıza takılı iken söylenen adrese girip işlemi başlat diyorsunuz. bir de içindeki sihirbazı çalıştırıp şifre koymak gerekiyordu galiba.o kısmı tam hatırlayamıyorum işte.ama şifre girilmesi, parola korumalı diyor. ankara da uygulamasını yapmıştık ama şu an hiç hatırlayamıyorum.

Ekli dosyalar

şu programı indiren arkadaşlar bi de çözümünü bulup yazarlarsa memnun olurum

hocam sitede üzerinden flash belleği oluşturdum, işlem tamam onun içindeki sertifika dosyasını çalıştırmıyoruz.

bu oluşan flash bellek tahtayı pardus modunda açtığımızda işimize yarıyor, normalde pardus öğrenci masaüstü ile açılıyor bu flash ı takınca öğretmen arayüzüne geçiyor.

hocam ben deniyorum pardus sistemi fatih kullanıcısı ile açılıyor flaşla veya flaşsız. pardusun öğretmen arayüzü olduğunu nereden anlayabiliyorsunuz. ekran görüntüsü gönderebilir misiniz.

bu işlemi çözmem lazım hocam.yardımcı olabilecek arkadaşların cevabını bekliyorum.

BBNET
Geri