eba faz2 ye atak kurup deneyen var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ebadaki image ı indirdip tahtalara sıkıntısız kuruyoruz. atak kurmayı denedik ama yönetici olarak çalıştır dememize rağmen hata alıyoruz. etkullanici şifresiz açıyor, açılışı nasıl yönetici yapabilirim?

Açılışı yönetici yapmadan sağ tıklayıp yöneti olarak çalıştır deyin, çalışmıyorsa ET yi kapatıp açın.

Oturumu kapatıp yönetici olarak giriş yapabilirsiniz şifreler orjinaliyle aynı

hakkan hocam teşekkür ediyorum. forumda netplwiz komutunu okudum ve etkullanici da değişikliğe izin veriyor. ama ATAK denemedim daha inşallah olur..

eba da yayınlanan yeni imajın üzerine meb-sbstd-user kullanisi ile atak kurdum sorun olmadı.

ysartemur' Alıntı:
eba da yayınlanan yeni imajın üzerine meb-sbstd-user kullanisi ile atak kurdum sorun olmadı.
ebaadmin kullanıcısıyla da deneyebilir misiniz hocam? ben etkullanici ya admin özelliği verip denedim olmadı, ebaadminle denedim olmadı. yardımcı olursanız seviniriz?

Hocam kendi okulumdaki 30 tahtaya ve başka bir köy okulundaki 10 tahtaya sağ tik->yönetici olarak çalıştır deyip ebaadmin kullanicisindan kurdum sorun olmadı
Edit: bizim tahtalara eba'daki imaji kurmuştum

Arkadaslar ben de yonetici olarak calistir diyorum, meb sbs user den girmis olmama ragmen administrator hesabiyla yukleme yapmalisiniz diyor, cozen var mi

mutluluk' Alıntı:
Arkadaslar ben de yonetici olarak calistir diyorum, meb sbs user den girmis olmama ragmen administrator hesabiyla yukleme yapmalisiniz diyor, cozen var mi

kurulumun "administrator" adlı hesap ile yapılıp yapılmadığını denetle(önerilmez) tikini işaretleyip kurdum ben ama doğrumu yaptım bilmiyorum ..ama çalıştı

Faz 2
"kurulum için gerekli dosya yok ya da bozuk atak.ini ve diğer dosyaları kontrol edin hatası alıyorum."

administrator hesabı aktif hale getirdim öyle yaptım sonuç yine aynı.

eba daki image yüklü acaba ondan olabilir mi ?

1.09 sürümü ile meb sbs kullanıcısı ile atağa sağ tık -- yönetici olarak çalıştır deyip atak ekranındaki 3 kutucuğu işaretleyerek 22 tahtaya kurdum sorun yok

BBNET
Geri