Okulumuz z kütüphanede 6-7 bilgisayar mevcut,geçen yıl kuruldu Kulaklık alalım diyoruz başka neler alınabilir kendi kamerası falan var
Evet bu kulaklık meselesini benim de aklım Almıyor . İnsan normal zamanda bile aynı aile fertleri ile bile kullanmıyor kulaklığını .kaldı ki şu dönemde her önüne gelen kullansın .kulaklığını kendi getirsin hocam, hijyen hijyen diyen meb kulaklıkta da hijyen gerektiğini bilmiyor mu? Ayrıca kameraya da gerek yok bence, geçen sene öğrencilerin kamera açması yasaklanmıştı, bu sene sanırım daha uyarı gelmedi ama eli kulağındadır.
ben gönderiyorum hocam . gitsin kendi kulaklığını alsın. en hijyeni bu. tepeden anca konuşuyorlar. okullarda kantin kapalı para yok. nasıl alınacak bunlar. mem gönderiyor diyorlar. hani nerede. ayaktan basmalı dezenfektan kitini zor aldırdım müdüre...ne siperliği ne önlüğü. öğrenci maskeyle geliyor o kadar. birazcık gerçekçi olalım. her okul zengin değil maalesef.Bizim okula da bugün eba destek noktası için hazırlık yapın dendi ilçeden. Kamera kulaklıklı mikrofon almak gerekiyor. Ben de kişisel kulaklık getirilsin istiyorum ama yayınlanan kitapçıkta temin edilmesi yazıyor. Mecbur alacağız. Okula gelen öğrenciyi kulaklığın yok diye gönderemeyiz uygun fiyatlı tavsiye edebileceğiniz webcam ve kulaklıklı mikrofon var mı arkadaşlar. 10 tane almamı gerek. Malum okullara hazırlık yapın deniyor ama tek kuruş yok hepsini okul kend almak zorunda.
Kesinlikle haklısınız hocam. Ama sadece yapacaksınız deyip nasıl olacak kısmında hiç birşey yapmıyorlar. Şu süreçte okul müdürüne de bişey diyemiyorum. Ama öğrenciyi geri gönderen sen misin diyecek de çok adam var. Bana kalsa hiç bişey aldırmam amaben gönderiyorum hocam . gitsin kendi kulaklığını alsın. en hijyeni bu. tepeden anca konuşuyorlar. okullarda kantin kapalı para yok. nasıl alınacak bunlar. mem gönderiyor diyorlar. hani nerede. ayaktan basmalı dezenfektan kitini zor aldırdım müdüre...ne siperliği ne önlüğü. öğrenci maskeyle geliyor o kadar. birazcık gerçekçi olalım. her okul zengin değil maalesef.
hocam kulaklık aldırmayın. herkes kendi kulaklığını evden getirsin.Okulumuz z kütüphanede 6-7 bilgisayar mevcut,geçen yıl kuruldu Kulaklık alalım diyoruz başka neler alınabilir kendi kamerası falan var