H honuryilmaz Aktif Üye Mesajlar 150 24 Mart 2017 #1 Bugün bütün tahtalarımdan eba derse giriş yapamadıklatını ilettiler hocalar deneme amaçlı win8 faz2 tahtada girebildim sizce sorun ne olabilir anlamadım
Bugün bütün tahtalarımdan eba derse giriş yapamadıklatını ilettiler hocalar deneme amaçlı win8 faz2 tahtada girebildim sizce sorun ne olabilir anlamadım
H honuryilmaz Aktif Üye Mesajlar 150 24 Mart 2017 #3 Yok hocam bende ondan sandım ama o da olmadı anlamadım bi türlü
lonely2134 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 24 Mart 2017 #4 Ne hata veriyor resmini yollar mısınız? Bide hangi tarayıcı?
H honuryilmaz Aktif Üye Mesajlar 150 24 Mart 2017 #5 hocam hata almıyorum sadece eba derse girerken takılı kalıyor. chrome den deniyorum fatih hattı ama sonuç alamadım.
hocam hata almıyorum sadece eba derse girerken takılı kalıyor. chrome den deniyorum fatih hattı ama sonuç alamadım.
lonely2134 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 24 Mart 2017 #6 Bu yönergeye göre bir daha firefoxa meb sertifika yükler misiniz sonra Tahtayı yi yeniden başlatıp deneyin.
Bu yönergeye göre bir daha firefoxa meb sertifika yükler misiniz sonra Tahtayı yi yeniden başlatıp deneyin.
H honuryilmaz Aktif Üye Mesajlar 150 24 Mart 2017 #7 Hocam mozillada da sertifika yüklü ama yine de tekrar denedim yine eba derse takılı kalıyor Eba ders yükleniyor... diyor yüklenmiyor
Hocam mozillada da sertifika yüklü ama yine de tekrar denedim yine eba derse takılı kalıyor Eba ders yükleniyor... diyor yüklenmiyor