EBA Ders için Sınıf Tanımlama ???

Kodla Büyü

abbaskara

Site Gezgini
arkadaşlar eba tanıtımlarında örneğin bir sınıfa ödev gönderiyoruz yada ödev gönderdiğimiz bir sınıfa ait rapor alacağız ama sınıfın tamamı görünmüyor bende.
örneğin 5-A sınıfını seçtiğimde koca sınıfta 1-2 kişi görünüyor.
Sınıf yada öğrenci tanımlama falan mı yapmak gerekiyor, tanımlandıysa neden tüm öğrencileri göremiyorum.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 2,021
Sayın hocam,

İlgili sınıf öğrencilerinin ebaya kayıtları veya giriş işlemleri yapılmamış olabilir.

hocam eba kurs modülünden tüm öğrencilerin kayıtlarını yaptık ama sınıflarda nedense 1-2 öğrenci falan oluyor.
anlayamadım gitti

EBA ya öğrencilerin T.C. No ve EBA şifreleri ile bağlanmalarını sağlatıp bir de öyle deneyin hocam

Boşuna tırmalamayın arkadaşlar. Sorun EBA yazılımında. Henüz e-okul veri tabanından öğrenci isimlerini doğru olarak alamıyor. Sorunun çözümü için çalışıyorlar. Umarız en kısa sürede hallederler.

hemenyardim' Alıntı:
Boşuna tırmalamayın arkadaşlar. Sorun EBA yazılımında. Henüz e-okul veri tabanından öğrenci isimlerini doğru olarak alamıyor. Sorunun çözümü için çalışıyorlar. Umarız en kısa sürede hallederler.
Hocamız haklı sanırsam normalde e-okulu EBA'ya entegre ederlerse, dersine girdiğiniz sınıfları sistemde görebilirsiniz. Öğretmenlere EBA'yla ilgili bilgilendirme toplantısı yaparkende açıklamakta büyük sıkıntı oldu. Şu an bütün çabalarımız boşuna, bende kendi sınıfım olmadığı için öğretmenlere kendi sınıf öğrencilerine şifre alırsa belki sınıf grupları oluşturabilirler demiştim. Mantıken düşündüğünüzde e-okul EBA'ya entegre olmadığı zaman öğrencilerin hangi şubede olduğunu nereden bilecek

Benxe de problem eba da. Ben de sinif tanimlamaya calistigim zaman her subeyi 5 adet gosteriyor. 5 adet 9a, 5 adet 9b vs. 5 sinifin hepsini ekledigimde de her sinifta 1 ogrenci gorunuyor.

arkdaşlar eba da sınıf ekleme olayını anlatsanız. ebayı çok karıştırdım. ancak sınıf tanımlamayı göremedim

BBNET
Geri