Eba' dan denetime geliyorlarmış? Fatih Projesi

Kodla Büyü

minEvoRise

Süper Üye
Süper Üye
Okula yazı gelmiş bugun. Eba' dan yetkililerin gidişhat hakkında genel bir denetleme yapacağına dair.
Müdür Bey de bana söyledi.
Bu durumda benim yapmam gereken şeyler var mı?
Böyle bir yazı okuluna gelen var mı?

Biri MEBBIS yöneticisi
Biri muhendis
Biri de eba yetkilisi gelecek

EBA tanıtım toplantılarını yapın, Çocuklara EBA şifresi verin, gerekirse velilere de EBA hakkında bilgi verin.. En en önemlisi okulunuzda bulunan öğretmenlere anlatın.. hele de boşver diyen öğretmen tiplerine.. Çünkü onlara göre her şey gereksiz.. Bütün bu yaptıklarını kayıt altına al, gerisi Allah Kerim..

Bunları yakın zamanda verilecek olan EBA kursundan sonra yapmayı planlıyordum. Hatta şube müdürü ile öyle planlamıştık. Hazırlıksız yakalandık galiba. Tabi ki mutlaka rehber öğretmeni sıkıştıracaklardır.

Bu kişiler denetleme yetkilerini nereden alıyor acaba merak ettim. Her önüne gelen bu şekilde denetleme mi yapıyor? Eba ile ilgili hiçbir şey yapmadım yapacak zamanım da yok 2 gün BTR olduğum okula gidiyorum. Tahtalar, tabletler ve idareye yardımcı olmaktan zaten zaman yetmiyor.

arkadaşlar benim yaptığım EBA bilgilendirme toplantı belgeleri, raporunuda hazırladım toplantıya katılan öğretmenlerin imzalı belgesi mevcut. Belki işinize yarar

Ekli dosyalar

• EBA.rar
    EBA.rar
    27.1 KB · Görüntüleme: 232
ay51' Alıntı:
arkadaşlar benim yaptığım EBA bilgilendirme toplantı belgeleri, raporunuda hazırladım toplantıya katılan öğretmenlerin imzalı belgesi mevcut. Belki işinize yarar

teşekkürler.. ben böyle bir toplantı yapmadım ama öğretmenler odasında tenefüslerde bilgilendirdim ki zaten biliyormuş çoğu ve kullanıyormuş

Hocam bildiğim kadarıyla o denetleme değil. Bakanlıktan gelen yetkililer eğitim amaçlı geliyorlar. Tüm öğretmenlere eba üzerine verilecek bir eğitim olarak biliyorum. Detaylarına hakim değilim.

ay51' Alıntı:
Hocam teşekkürler...

BBNET
Geri