eba da toplu şifre alabiliyor muyuz...

Kodla Büyü
Ebadan alamıyoruz. Kurs icin alacaksaniz eğer, eba kursa okul sifresi ile girin, ordan alınabiliyor topluca

e-kurs.meb.gov.tr modülünden kurs merkezi olarak oturum açınca orada var toplu şifre ama hata veriyor şuan..

toplu şifre alma hata veriyor müdür bana tek tek şifre oluştur dedi :(( ne zaman düzelir ki modüldeki bu sorun :?

tek tek şifre alınmaz. bazı okullar var 2000-3000 öğrencisi var. tcyi kopyala şifreyi oluştur. worde öğrenci bilgileriyle aktar dünya vakit alıyor. bu haftaya yetişmez ki o şekilde. ben yarına kadar düzelmesini bekleyeceğim. düzelmezse yarın tek tek almaya başlar perşembe dağıtırım öğrencilere.

Gece site bakımdaydı, kendi adıma girdiğimde 5-6 öğrenci için şifre tanımladım, onlar adına giriş yapıp test yaptım...(onaylamadan)

Sabah ise !!! Hem kendi adıma, hem de okul adına girdiğimde şifre hatası veriyor. Yanlız Okul adına girş yaptığımda 2 öğrenci için bireysl olarak şifre alabildim sonra o menü de çalışmadı..

Ekli dosyalar

• ebasifre.gif
    ebasifre.gif
    202.5 KB · Görüntüleme: 8,123
1. eba şifremizle giriyoruz
2.e-kurs modülüne tıklıyoruz
3.sol menüden eba toplu şifre ye tıklıyoruz

fakat şuanda sistemsel hata vardır diyor.

Dün tek tek alabiliyorduk, şimdi tek öğrenciye de şifre vermiyor... Bu konuyla ilgili hiç kimseden bilgide alamıyoruz ????!!!

eba da tek tek bile şifre veremiyorum. Bu sorunu kime nasıl bildirmeliyiz. Bilmiyorum. 3 gün içinde tüm okula şifre verceğim ve kus dilekçelerini gireceğim Yardımmmm.

timesgreen' Alıntı:
eba da tek tek bile şifre veremiyorum. Bu sorunu kime nasıl bildirmeliyiz. Bilmiyorum. 3 gün içinde tüm okula şifre verceğim ve kus dilekçelerini gireceğim Yardımmmm.
hocam sınıf rehber öğretmenleri eba şifreleri ile girip kendi sınıflarına şifreleri versinler ben idareye bugün bunu söyledim hani dyned de kendim toplu şekilde yapıyordum ama bu şekilde tek tek yapamam dedim.

Kurs için alınan şifreleri ebaya girişte öğrencilerimiz kullanabiliyor mu acaba?

BBNET
Geri